GTX750Ti Isınma Problemi

CPU olacağını sanmıyorum. Bakır ısı borulu sağlam bir soğutucu var stok soğutucuda yük altındaki işlemci 99 dereceye geliyordu anakart adeta ateş atıyordu ama yine de kapanmıyordu. Şimdi ise yük altında 70 dereceyi geçmiyor.
Benim işlemcide yük altında 75 derece oluyordu bilgisayar kapanıyordu fakat fanı tam takamamışım yani 4 pinden 1'i tam girmemiş fanın çok azı değiyordu o 1 pinide taktım aslında takılıydı ama sıkmamıştım onuda sıktım şimdi en fazla 65 gördüm oda render yapıyordum onda diğer zamanlarda normal 50 civarı bir performans kontrol programı bulabilirsen onla bir kontrol et.

Benim işlemcide yük altında 75 derece oluyordu bilgisayar kapanıyordu fakat fanı tam takamamışım yani 4 pinden 1'i tam girmemiş fanın çok azı değiyordu o 1 pinide taktım aslında takılıydı ama sıkmamıştım onuda sıktım şimdi en fazla 65 gördüm oda render yapıyordum onda diğer zamanlarda normal 50 civarı bir performans kontrol programı bulabilirsen onla bir kontrol et.

Aida64 ile test etmiştim maksimum 75 derece oluyor. Çok nadir 80 derece felan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı