GTX750Ti mi GTX650Ti Boost mu?

O Cooler master kasayı alma. Everest Rhino 600w al kardeşim. Kesinlikle bin basar iki kasaya da hem fiyatı da aynı. İnternette yok gözüküyor fakat mağazalarda bulunur %90 gidip alabilirsin. Yoksa da sipariş veriyorlar zaten mesela benimki 1 günde geldi.

O Cooler master kasayı alma. Everest Rhino 600w al kardeşim. Kesinlikle bin basar iki kasaya da hem fiyatı da aynı. İnternette yok gözüküyor fakat mağazalarda bulunur %90 gidip alabilirsin. Yoksa da sipariş veriyorlar zaten mesela benimki 1 günde geldi.
Everest Rhino 432 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Bu kasayı mı diyorsunuz? Bunun özelliklerinde Yapı Micro ATX yazıyor.
Ve ben internetten alacağım. O Frisby yada Cooler master kasa olmaz mı?

Edit: Dediğiniz anakartı alamam bütçeyi daha fazla arttıramam artık.

59b7540fe7306b2d1b87e30bd107e64d_240_True_72_0.jpg

Cmp-350 için dediğiniz değerleri buldum yetiyor mu?

Edit 3: Resim tam net gözükmüyor yükleyemedim resim şu linkte:

COOLER MASTER CMP-350 500W KASA + PSU [ SATILDI ]

Son düzenleme:
Everest Rhino 432 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Sırf markası cooler master diye arkadaşı uyduruk kasalara yöneltmeyin. Çıkarın artık şu Everest önyargısını kafanızdan. Linkteki kasa o fiyat aralığına gidecek en iyi kasadır. Kasa hakkında incelememi okuyabilirsiniz.
Everest Rhino 432 600W Kasa İncelemesi | Technopat Sosyal

Tolga sen kullanıyorsun sanırım o kasayı. Kasanın panelini açıp güç kaynağı değerlerinin bir fotosunu çekip paylaşır mısın? İnternette bulunmuyor güç kaynağı hakkında bilgi.

2014-08-17 15.57.32.jpg

Psu degerleri coolermaster kasa ile ayni fakat 550w ve kasada kablo.yonetimi.mevcut. Admin yazim hatalarimi gozardi etsin mobilden yaziyorum

Sakın Everest kasa almak gibi saçma bir düşünceye kapılma. Malzeme kalitesi psu falan her şeyiyle alınmaz. Sakın öyle bir şey yapma.

Maalesef saçmalıyorsunuz...

Ayrıca baktım da Cooler Master kasada 1 adet fan varmış. Olsun ama o Cooler Master değilmi :D teneke olsa da önünde Cooler Master yazıyor...

Kasa konusunda Cooler master alacağım. Nedense benim aklıma şu ekran kartı işi takıldı. Gtx 750Ti-PH mı Gtx650Ti Boost mu?
Yoksa 4Gb Ram alıp Msı Gtx750Ti alıp ilerde 4Gb ram dahamı taksam?
R9 270 al demeyin araştırdım herkes dalgalanma sorunu var diyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı