GTX760 Mı, R9 270X Mi ?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4.568
Boşuna niye ekran karına haksızlık yapıyorsun. Benim arkadaşımda da hd 4850 kullanıyor ve gayet memnun gta 4'de en kötü ayar orta en yüksek ayar yüksekteyken hdmı ile bağlıyken 1920*1080'de çok az kasma oluyordu 18-25 fps alıyor, max payne 3'de ise medium ayarda 1280*1024 vga ile bağlıyken çatışmada 25 fps alıyordu. Bir olaya da tarafsız bakın.

Haksızlı k yapmıyorum çok oyun oynadım ama 2 sene kullandım bi tane güncelleme olmaz mı? 760'ı 3.5 aydır kullanıyorum 15 kere filan güncelleme almışımdır.

Haksızlı k yapmıyorum çok oyun oynadım ama 2 sene kullandım bi tane güncelleme olmaz mı? 760'ı 3.5 aydır kullanıyorum 15 kere filan güncelleme almışımdır.

Anlamadığım şey şu sen niye driver'lara bakarak kart seçiyorsun. O zaman 8800gt alalım biz deli miyiz?

Ben r9 270x almanı öneriyorum ama asus değilde sapphire toxic al. AMD' nin mantle olayından dolayı yaklaşık %10-30 arası bir performans artışı olacak. Ama yine de sen bilirsin gtx 760 kötü bir kart değil ikisi de güzel kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak arkadaşim ben gtx760 kullandım ama tatmin etmedi alacaksan 1000 tl kıy r9 280x trı-x alacaksın gtx 770 in bile lafı olmaz hem güncel bir kart...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçeye göre. Yoksa bende isterim GTX 770 bir kartım olsun. Ama 760'dan çok memnunum. 2-3 sene rahat götürür. Oyunları çok akıcı bir şekilde oynatıyor. Ultra deliside değilim. Orta ayarlarda oynarım oyunları.cBenim için sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı