GTX760 ve HD 7870 güç tüketimi

Ritualist

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
Ben sistemime THERMALTAKE - V3 600W bu kasayı alacağım. Kasanın güç kaynağına güvenmiyorum. ASUS - HD7870 DirectCU II TOP GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart Ve ASUS - GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart Bu ekran kartlarından birini kullanacağım. Tercihim bu iki kart arasında en az güç harcayanını almak. Tam performansta çalışırken hangi kart daha fazla güç tüketir ve bunu nasıl öğrenebilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

GTX 760, HD 7950'ye eşit performans sunar. HD 7870'ten çok daha hızlıdır. GTX 760 oyun oynarken ortalama 148 Watt güç tüketirken HD 7950 126 Watt tüketir. HD 7870 ise 103 Watt tüketir. Bun karşılık performansı %20 oranında daha düşüktür.

Bu sisteme 2 tane 12 cm fan ekleyeceğim. Kasa sadece ön tarafındaki tek fanı ile geliyor. Fanlardan birini kasanın kapağına diğerini ise egzoz görevi görmesi için arkasına monte edeceğim. Ekran kartı HD 7870 alacağım. Bu donanımlar ile VATAN COMPUTER - OCZ - ZS SER 80 Plus serfitikalı 550W güç kaynağı yeterli olur mu?( :confused: )

Yetecektir yetmesine de Everest kasa alma.
En ucuz bu kasa vardı onun için bunu seçtim. Fiyattan kısmaya çalıştım. 80 plus serfitikalı güç kaynağı almak için. Uzun vadede daha sağlıklı olur. Aynı fiyatta başka önereceğin bir kasa var mı ? Onları da düşünebilirim. Vatan bilgisayardan alacağım.

- - - Güncellendi - - -

HD 7870 ile bu sisteme 550W 80 Plus PSU yetecektir.

Teşekkür ederim. Kafamda hiç soru işareti kalmadı. Sadece kasa belki kötü gelebilir oda ne kadar kötü olabilir ki idare eder. İnşallah bayramdan sonra gidip alacağım.

- - - Güncellendi - - -

Oha Vatan gtx760'a 821 lira yazmış. Sakın ordan alma arkadaşım aşağıdaki linkten al 705 lira.

Asus VGA GTX760-DC2OC-2GD5 2 GB 256Bit GDDR5 16X - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alışverişin adresi.

TEB Bonusa taksit yapılıyor mu ? Ödeme seçeneklerinde garanti bonus var ama Teb bonusu göremedim sanırım benimki garanti bonus diye geçiyor...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı