MSI GE60 2oE-215XTR laptopa sahibim bundan 1 hafta öncesine kadar böyle bir sorunla karşılaşmıyordum fakat 1 haftadır özellikle CS:GO ve Battlefield 3'de normalde aldığım 200-300 FPS, 20 saniyede bir 40'a 20'ye düşüyor 2-3 saniye sonra tekrar yükseliyor ve bu sürekli tekrar ediyor. Forumda yazan driverları güncelle format at vb. yolları denedim, ayrıca fabrikaya gönderme gibi bir şansımda yok sizce ne olmuş olabilir çözüm önerisinde bulunabilir misiniz ? Ayrıca laptopumda turbo fan var yani ısınma konusunda da bir sorun yok gibi şimdiden teşekkür ederim. Bilgisayar özellikleri lazım olursa diye;
Sıcaklıklara AIDA64 vb. programlarla bakıp emin ol.
Güncelleme, arkada çalışan bir uyguluma vs. etki ediyor da olabilir. Görev yöneticisinden RAM, işlemci, disk kullanımı kontrol et.
Ama ben HDD'e bak derim ilk olarak. HD tune ile tarat, error ve health testi.
görev yöneticisinde ram ve hdd gayet iyi fakat işlemci anlık %100 oluyor sonra düşüyor 1 hafta öncesine kadar yoktu böyle bir sorun acaba format çözümü kesin getirir mi
Yani çok şaşırtıcı bir durum örneğin h1z1 oynuyorum il 1-2 saat işkence çekiyor her snde bir fps 5,6 oluyor sonra düzeliyor high da bile 100 fps almaya başlıyorum hiç kasmadan cs go da değişmiyor hep aynı galiba inanın ne yapacağımı şaşırdım acaba internetle alakalı bir durum olabilirmi csgoda arada bir sv + - de aşırı fark oluşmaya başlayınca fps düşüyor
İnternete, bağlandığın servera, oyuncu sayısına, oyunda bulunulan ortama, -açık/kapalı- vs. bağlı, daha liste uzar.
İlk mesajdaki testleri de yapman iyi olur.
İnternet hızını ve pingi zaten speedtest.net'den izliyorsundur.
Kolay gelsin.
abim dediğini yeni görüyorum kusura bakma cevaplıyamadım dediğinde mantıklı geliyor çünkü yeni bir adaptör aldım doğrusu eski laptopumunkini kullanmaya başladım sende sorun sadece bu mudur
bir de arkadaşlar yiukarida verdiğim sistemle bazı oyunlarda FPS sorunu yasiyorum işlemciyi hizlsandirma gibi bi sansim var mi h1z1 arma vb oyunlar için ne yapabilirim