GTX765m FPS Sorunu

KermAky

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
MSI GE60 2oE-215XTR laptopa sahibim bundan 1 hafta öncesine kadar böyle bir sorunla karşılaşmıyordum fakat 1 haftadır özellikle CS:GO ve Battlefield 3'de normalde aldığım 200-300 FPS, 20 saniyede bir 40'a 20'ye düşüyor 2-3 saniye sonra tekrar yükseliyor ve bu sürekli tekrar ediyor. Forumda yazan driverları güncelle format at vb. yolları denedim, ayrıca fabrikaya gönderme gibi bir şansımda yok sizce ne olmuş olabilir çözüm önerisinde bulunabilir misiniz ? Ayrıca laptopumda turbo fan var yani ısınma konusunda da bir sorun yok gibi şimdiden teşekkür ederim. Bilgisayar özellikleri lazım olursa diye;
  • 16 GB RAM
  • i7-4700k işlemci
  • GTX765M ekran kartı
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
görev yöneticisinde ram ve hdd gayet iyi fakat işlemci anlık %100 oluyor sonra düşüyor 1 hafta öncesine kadar yoktu böyle bir sorun acaba format çözümü kesin getirir mi

Yani çok şaşırtıcı bir durum örneğin h1z1 oynuyorum il 1-2 saat işkence çekiyor her snde bir fps 5,6 oluyor sonra düzeliyor high da bile 100 fps almaya başlıyorum hiç kasmadan cs go da değişmiyor hep aynı galiba inanın ne yapacağımı şaşırdım acaba internetle alakalı bir durum olabilirmi csgoda arada bir sv + - de aşırı fark oluşmaya başlayınca fps düşüyor

Bir ihtimal adaptörde bir sıkıntı olabilir.

abim dediğini yeni görüyorum kusura bakma cevaplıyamadım dediğinde mantıklı geliyor çünkü yeni bir adaptör aldım doğrusu eski laptopumunkini kullanmaya başladım sende sorun sadece bu mudur
bir de arkadaşlar yiukarida verdiğim sistemle bazı oyunlarda FPS sorunu yasiyorum işlemciyi hizlsandirma gibi bi sansim var mi h1z1 arma vb oyunlar için ne yapabilirim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı