GTX770 için güç kaynağı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler ben kartta zotac amp edition gtx770 mi? Asus direct cu ii mi diye sormuştum ama !!??

Bence sercan yeşil ve kandonduran isimli üyelerin dedikleri sana göre en uygun güç kaynağı.

Seçiimim büyük ihtimal adakcar kardeşimden (yada abimden ne diyim bilmum) gelen öneriye göre xigmatek tauro serries 80+ 600w power olacak. Ama hala ekran kartı konusunda şüphem var.

seçiimim büyük ihtimal adakcar kardeşimden (yhada abimden ne diyim bilmum) gelen öneriye göre xigmatek tauro serries 80+ 600w power olacak ama hala ekrankartı konusunda şüphem var
Eğer normal bir PSU olsun işimi görsün diyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz. Kalite istiyorum diyorsanız önerdiğimi rahatlıkla alabilirsiniz. Ekran kartı olarak ASUS almanız hem servis hem de kalite bakımından iyi olacaktır.

Çok teşekkürler. Cidden çok işime yaradı bu bilgileriniz. Yardımlarınızdan dolayı sağ olun ... :D

Son sorumuda sorup bir daha bu konuya girmeyeceğim. Sizce 4 gb'lik bir ram daha alayım mı? Ya da bırak bunları al 2-3 ay sonra alırsın mı dersiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı