GTX770 SuperClock ACX GDDR5 4GB

1 oyun için ekran kartı değiştirmek çok saçma. Bence siz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Çok kararsız kalmışsınız ya da oyun oynamak için yapıyorsunuz. Tek bir oyunda veya tek bir seferliğine bir sorun oldu diye kart değiştirilmez diye düşünüyorum. Kartınız gayet iyi. Bence hiç gerek yok. Hele ki EVGA çok pahalı.

Eğer 1300'e çıkabilecekseniz GTX780 alın. Gayet iyi ekran kartıdır. Kullanan tanıdıklarım var. Watch Dogsta 60tan aşağı FPS almıyor.

1 oyun için ekran kartı değiştirmek çok saçma. Bence siz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Çok kararsız kalmışsınız ya da oyun oynamak için yapıyorsunuz. Tek bir oyunda veya tek bir seferliğine bir sorun oldu diye kart değiştirilmez diye düşünüyorum. Kartınız gayet iyi. Bence hiç gerek yok. Hele ki EVGA çok pahalı.
Hayır daha sonra GTA4 ' de test yaptım 10,15 Fps düşük performans veriyor kart ne sorun var anlamadım dün gayet iyi çalıştırıyordu.

Eğer 1300'e çıkabilecekseniz GTX780 alın. Gayet iyi ekran kartıdır. Kullanan tanıdıklarım var. Watch Dogsta 60tan aşağı FPS almıyor.
GTX780 1400 TL oda internete özel. Mağazaya gidince dahada artıyor fiyat.

Sisteminizde bir virüs girmiş olabilir. Virüs %100 CPU VE GPU kullanıyor olabilir. İyi bir tarama yaptırın ekran kartınızı güncelleyin. W8.1 kurun yada format atın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı