Gtx770'li Sistem

Medium-High aralığında derken arkadaş yanlış anlamasın. Şuan ultrada oyunları rahat oynarsınız. (İstisna oyunlar hariç)

İlerleyen yıllarda grafikler kısılabilir ve medium-high'a düşebilirsiniz.

"hastai" Dediğin doğru mecbur gelecek yıla çalışıp upgrade yapacağız :D Peki FX 6350 Neden gereksiz 6300'ün üst modeli daha iyi değil mi ayrıca 3,9 GHz

Fx Serisi O.C için üretilmiş bir İşlemci serisidir . İntel'de 'K' ibaresi bulunan işlemciler gibi . Yani saat hızını ( Ghz ) pek kafaya takma . Kesinlikle aralarında Performans farkı yok . 50 Tl fazladan vermenin gereği yok Onun yerine biraz daha ekleyip işlemci soğutucusu alınabilir

Peki teşekkür ederim beyler 6300 yaptım o zaman Eylüle kadar fiyatlar bayağı bi düşer diye tahmin ediyorum. Bende donanımdan anlıyorum aslında ama akıl akıldan üstündür herzaman danışırım arkadaşlarımın sistemini ben topladım gayet memnunlar şuan.

Eylül'e kadar demeseydiniz iyiydi. O zamana kadar yepyeni mimariler, yepyeni bellekler, yepyeni gpu'lar çıkıp sizin bu sistemi solda sıfır bırakabilir. Üstelik daha makul fiyata.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı