Gtx770'li sistem

Furkok emin ol ki pişman olmazsın. Zaten DX 12 çıkacağı duyuruldu ve ekran kartına o kadar para yatırmak mantıksız olur bence.

Tekrardan söylüyorum 3000 TL lik sisteme GTX770 çok ama çok az kalmış.
Bence az filan değil. GTX 770 hali hazırda çok iyi bir kart. DX 12 desteği de çıkacak. GTX 770 her türlü yeter. Bence ekran kartına o kadar para yatırma. 770 iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
furkok emin olki pişman olmazsın. Zaten DX 12 çıkacağı duyruldu ve ekran kartına o kadar para yatırmak mantıksız olur bence.

Bence az filan değil. GTX 770 hali hazırda çok iyi bir kart. DX 12 desteği de çıkacak. GTX 770 her türlü yeter. Bence ekran kartına o kadar para yatırma. 770 iyidir.
Zaten ben GTX770 kötü demiyorum ki?
Sadece o bütçeye az kalmış diyorum.
Adamlar 2600 TL lik sisteme GTX780 koyarken 3000 TL ye GTX770 az kalır diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BYucel başka konu aç bence ve detaylı bir şekilde anlat derdini. Yardımcı olalım. Birde Türkçe kurallarına uymalısın yoksa ceza alırsın.

Uyurgezegeze işte bende o yüzden diyorum ya. GTX 700 serisi DX 12'yi destekleyecekmiş ama yeni çıkan kartlar gibi olur mu meçhul.

Furkok emin ol ki pişman olmazsın. Zaten DX 12 çıkacağı duyuruldu ve ekran kartına o kadar para yatırmak mantıksız olur bence.

Teşekkür ederim pusat bey. Şu konuyu açmak benim için çok önemliydi çünkü bir bilgisayarı almışken tam almak istiyorum bütçem buna yetiyor iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı