GTX780 Geldi ASUS MATRIX nerede?

Constantine

Kilopat
Ya arkadaşlar aylardır şu matrix'i bekliyorum artık gelsede alsam canıma yetti bir yardımcı olur musunuz? Zaten forumdaki üstatlarla papaz olduk bu kart yüzünden hayır ne özelliği var bu kadar geç çıkıyor anlamadım teşekkür ederim.

Artık canıma yetti bulamadım bir türlü.
Kardeş konu Matrix kartı bulamamam.

Bulamamış kardeş ya bakmış baya teknoloji mağazalarına hep tırt kartlar varmış Matrix bulamamış bir arkadaşına söylemiş o araştırıyor oradan ups kargoyla gönderecekmiş ama bulma oranı %20 diye tahmin ediyorum yeminle alıp yakacağım kartı o derecedeyim.

Gel vazgeç bu sevdadan yurt dışında bulamadıysa umut pek yok gıcır gıcır yeni nesil alırsın sende

Valla kardeş haklısın ama son çırpınışlarım yeni kartlarda fiyat çok uçuk alabileceklerini sanmıyorum bizimkilerin.

Valla kardeş haklısın ama son çırpınışlarım yeni kartlarda fiyat çok uçuk alabileceklerini sanmıyorum bizimkilerin.

Tabi çok uçuk çoğu kişi alamaz bu kartları şahsen ben de GTX 770 1000TL olmazsa anca resimlerine bakarım.

Sen bu konuya çok fazla taktın. Sıkmaya başladı ama bu ''Matrix'' konuları. Sayamadım bu kaçıncı ''Matrix nerede ?'' konun. Gelmiyorsa gelmiyor. Biz Vatan veya başka bir OEM parça satan bir mağazada çalışmıyoruz. Kısacası bilemeyiz. Git onu alacağını GTX 770 çıkınca onu al. Hem performans artar hem de artık sende bununla uğraşıp canını sıkmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…