GTX780 Geldi ASUS MATRIX nerede?

Constantine

Kilopat
Ya arkadaşlar aylardır şu matrix'i bekliyorum artık gelsede alsam canıma yetti bir yardımcı olur musunuz? Zaten forumdaki üstatlarla papaz olduk bu kart yüzünden hayır ne özelliği var bu kadar geç çıkıyor anlamadım teşekkür ederim.

Bulamamış kardeş ya bakmış baya teknoloji mağazalarına hep tırt kartlar varmış Matrix bulamamış bir arkadaşına söylemiş o araştırıyor oradan ups kargoyla gönderecekmiş ama bulma oranı %20 diye tahmin ediyorum yeminle alıp yakacağım kartı o derecedeyim.

Sen bu konuya çok fazla taktın. Sıkmaya başladı ama bu ''Matrix'' konuları. Sayamadım bu kaçıncı ''Matrix nerede ?'' konun. Gelmiyorsa gelmiyor. Biz Vatan veya başka bir OEM parça satan bir mağazada çalışmıyoruz. Kısacası bilemeyiz. Git onu alacağını GTX 770 çıkınca onu al. Hem performans artar hem de artık sende bununla uğraşıp canını sıkmazsın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı