GTX780 mi? R9 290 PCS+ mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi modellere baktığımı farkındayım. Ben her iki ekran kartının da uç noktalara ulaşmış en gelişmiş modlarına baktım. Sonuçta aynı ekran kartı. Sadece versiyon farkı var arada. :) 
Hee bana kalsa r9 290 alırdım. Aradaki bir kaç fps için 300 tl fazladan para vermem ekran kartına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki soru fiyat/performans olmadığından GTX 780 tek geçerim. Çünkü Nvidia'nın driver desteğinin eline su dökülemez. Şu yaza fiyat indirimine girseler ne iyi olur...

AMD de sanki hiç sürücü yayınlamıyor.

Bence R9 290 alınmalı.

Burada AMD'ye laf atmadım. Sadece Nvidia sürücülerini beğendiğimi söyledim. Ayrıca üst segment Nvidia kartları daha fazla OC yapılabiliyor. R9 290 güzel bir tür ancak bir üst modeli R9 290x OC konusunda felaket. GTX 780 Lightning OC yapıldığı takdirde özel soğutmalı R9 290x'in OC yapıldığı performans ile kafa kafaya denk geliyor.

GTX 780 fiyat olarak R9 290 ile denk olsa hiç düşünmeden GTX 780 alın derim.

R9 290'ı biraz overclock yaparsanız GTX 780'i her konuda geçecektir. Her ne kadar az overclock olsa da... Böylece ekstra 300~350 lira vermemiş olursunuz.

R9 290'ı biraz overclock yaparsanız GTX 780'i her konuda geçecektir. Her ne kadar az overclock olsa da... Böylece ekstra 300~350 lira vermemiş olursunuz.

Lightning Edition daha iyi performans gösteriyor ayrıca OC kabiliyeti daha yüksek ve bu farkı açabiliyor. Ama fiyat farkına pek aldırış etmemek lazım çünkü R9 290x ile de kafa kafaya denk. Hatta F/P olarak tam arada bir kart ancak OC performansı daha yüksek olduğundan R9 290x'i yakalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı