gtx780'li pc mi Yoksa ps4 mü?

R9 290 vs GTX 780 desen, tamam GTX 780 önde derim. Ancak burda R9 290X'den bahsediyoruz. Performans olarak hep GTX 780 Ti ile karşılaştırılan bir kart. Nedir bu AMD düşmanlığı anlamıyorum !

Kesinlikle katılıyorum Batuhan.

R9 290 vs GTX 780 desen, tamam GTX 780 önde derim. Ancak burda R9 290X'den bahsediyoruz. Performans olarak hep GTX 780 Ti ile karşılaştırılan bir kart. Nedir bu AMD düşmanlığı anlamıyorum !
Hocam düşmanlık değil güvenemiyorum.

Atarlanma hemen. AMD düşmanlığımız falan yok. Kesilmeyen sürücü desteği ve diğer artıları ile Nvidia.

Mesela bende 7850 vardı Mantle geldi bildiğiniz üzere 14.1 sürümümü nedir indirdim kasmalar başladı fps düşüşleri. Dedilerki r9 290 serilerinde tam performans veriyor sorunlar varmış 3 aydr böyle hala sürücü göremedim?

Bence (bende bilgisayarcıyım) uzun vadeli ise Ps4'ten şaşma. Ama ileride ekran kartı ilave ederim diyorsan bilgisayar. Bilgisayarda render işleri, video, oyun, boş boş takılma, nette gezme gibi işleri yapabilirsin. Ps4'te ise sadece oyun oynayabilirsin. Ama Ps4 uzun vadeli olur. Hiçbir şey almadan 10-15 sene oyun çıkar.

Fakat mediumda oynayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…