gtx780'li pc mi Yoksa ps4 mü?

Atarlanma hemen. AMD düşmanlığımız falan yok. Kesilmeyen sürücü desteği ve diğer artıları ile Nvidia.
Diğer artıları dediğin ne ? Experience mi ? İyi bir ekran kartın varsa optimizasyona ihtiyacın yok. ShadowPlay mi ? Piyasada ekran videosu olan bir sürü program var. Şimdi sisteme yük bindirmiyor dersin. İyi bir sistemin varsa ha yük bindirmiş ha bindirmemiş. Ayrıca benle "atarlanma" tarzında konuşma. Lütfen tartışmaya çevirmek istemiyorum. Bana göre 3200 TL'lik bütçe için en ideal kart R9 290X.

3200'lük sisteme gtx780 neden olmasınki bana yeterli gibi geldi mesela gtx 780 ve i5 4670 çok iyi olur gibi

R9 290, GTX780'i döver. Hem de aralarında 200TL fark var iken.

ShadowPlay ve arkadaşları da araya girerse AMD'yi dövebilir.

Arkadaşlar tek taraflı düşünmeyin R9 290 iyi bir karttır. Ama AMD çıkardığı R serisi komple iyi bir seridir. Zaten AMD bu Mantle ile kendisi çok iyi bir adım attı yinede İntel nasıl Amd'den bir adım öndeyse Nvidia'da öyledir.

ShadowPlay ve arkadaşları da araya girerse AMD'yi dövebilir.
Experience mi ? İyi bir ekran kartın varsa optimizasyona ihtiyacın yok. ShadowPlay mi ? Piyasada ekran videosu olan bir sürü program var. Şimdi sisteme yük bindirmiyor dersin. İyi bir sistemin varsa ha yük bindirmiş ha bindirmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…