GTX850M Nvidia Driver Yükleme Sorunu

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim GTX850M ekran kartım var ve ne Geforce experience nede kendim indirdiğim driverlarla güncellemeyedim. Önce uyumlu donanım bulunamadı diyordu sonra ben internetten birşeyler okuyup o sorunu atladım sonra program kurulumu başarısız hatası verdi. Yine forumlardan okuyup eski driverları sildim hala aynı hatta İntel HD graphics 'in bile driverını silmişim. Yardım edin lütfen deli oldum.

Deli olacak bir şey yok. Kafanı çalıştıracaksın. Olay çok basit.

• Öncelikle Aygıt Yöneticisi'nizi kullanmayı öğreneceksin. oraya girip bakacaksın. Görüntü bağladaştırıcısı altında ne var diye. Eğer VGA yazıyorsa Intel'in bile sürücüsünü kurmamışsın demektir.
  • Aygıtların sürücülerini Donanım Kimliği ile bulmayı öğrenceksin ve buna uygun güncel sürücüyü indireceksin.
  • İlk iş Intel'in sürücüsünü kurmak olacak yani.
  • Sonra da nVidia için uygun sürücüyü Geforce.com'dan indireceksin, mobil için olan.

Bir daha soru sorarken de aldığın hatayı yazacaksın sarı çizmeli mehmet ağa yazmak yerine.

Aygıt yöneticisinde Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor.

Ben ilk defa nvidia'nın 344.11 sürümlü driverını indirdiğimde donanım bulunamadı hatası verdi bende donanım kimliklerini değiştirip onu atlattım ancak yüklerken program kurulamadı diye bir hata verdi. Bende eski driverları sildim ancak hala durum aynı ve aygıt yöneticisinde sadece Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor GTX850M gözükmüyor.

Bilgisayarım ASUS X550JK İntel i5 işlemci GTX850M ekran kartı 4GB RAM ve Windows 8.1 64bit işletim sisteminden oluşmakta.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı