Gtx850m sürücü modifikasyonu

• Konuyu başlatan muko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.013

muko

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu gtx850m herhangi bir quadro ekran kartına göre sürücü uyarlaması yapılabilir mi? Bazı modellerde yapılmış. 3d çizim programları için quadrolar çok pahalı. Bu ekran kartlarının bios larında bir kilit falan var mı? Isc sertifikası tam olarak nedir?

labtopun birisi samsung np350v5x i7 3630- 8GB RAM- Ati radon hd 7670m 1 TB 5400 rpm hdd diğeri gigabyte P15FV2 İ7 4710mq-128ssd-1tb 7200 rpm hdd-16gb ram.
Ati ekran kartı solidworks te diğerinden gözle bile en az 2 kat daha performanslı. Diğeri her şeyiyle kat kat üstün 3500tl para verdik. Beş para etmez canım çok sıkıldı. Nvidia nın yayınladığı sürücülerde solidwoks ile hiç iş yapılmıyor. Çok eski sürücüleri kullanıyorum GTX850m için. Bu linkteki sorunların 1 tanesini bile ati 7670 kartta yaşamıyorum. Aşağıdaki linkte sorunların resimleri var. Nvidia sanki quadro alsınlar diye GTX kartları yazılımla kısıtlıyor gibi. Yardımı dokunabilecek arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Gigabyte laptop a verdiğim para çöpe gitti.
Gigabyte P15 Gtx 850m uyumsuzluk

Anlaşılan konu hakkında fikir sahibi olan yok. sorunu tam olarak anlatabilmek için iki video ekledim. Bu videolar GTX850M 344.25 versiyonuna ait. Ne yazık ki nvidia bu sorunu çözmek istemiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

(yaşadığınız sorunları sosyalde yazın yeterli deniyor ama en azından olumlu olumsuz cevap yazılsa mutlaka bilgi sahibi olan vardır)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı