GTX860M DirectX function sorunu

Catania

Megapat
Daha fazla  
Nvidia son güncellemesinden sonra (358.91) Bf4 h1z1 gibi oyunlarda bu hatayı alıyorum. Oyunlar gpu yu görmüyor.

WVq5aq.jpg
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia sürücüsünü önceki kullandığım sorunsuz sürücüye geri yükledim, intel sürücümü güncelledim sorun düzeldi.

Sağ taraftak resimdeki hatayı tekrardan almaya başladım.

En son güncellemeden sonra GTX 950m ile sıkıntı yaşıyorum bende. Oyun açılıyor 1 saniye kadar sonra donuyordu. Eski Sürüme dönünce bende de düzeldi.

Bende bir öncekini elle indirdim olmadı sonra komple silip Windows update ile güncelledim. Öyle düzeldi.

Windows 10 da durum aynı Windows 8.1 de durum aynı .Geforce experience bazen oyun optimizasyonunda bazen geri kalan uygulamalarında gtx860m'i görmüyor. Bazen tümden görmüyor ama sistem bilgisinde gösteriyor. Nvidia denetim masasında durum normal. Ne yapıcağımı şaşırdım sürücüler en güncel sürücü, driverlar bozuksa diye üşenmedim formata kadar gittim. Genede aynı directx hataları devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    44,9 KB · Görüntüleme: 237
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı