GTX950 Oyun Kasası Toplama

Yani kısaca R9 380 alırsan hem işlemciyi hemde psu yu değiştirmen lazım bu da rahat 3000 bulur yani bana uymuyo

Hayır yanlış anladın R9 380 alırsan bişey değiştirmene gerek yok. Daha üstü ekran kartlarına yönelirsen mesela GTX 980 gibi işlemciyi değiştirmen gerekir.

Hayır yanlış anladın R9 380 alırsan bişey değiştirmene gerek yok. Daha üstü ekran kartlarına yönelirsen mesela GTX 980 gibi işlemciyi değiştirmen gerekir.
r9 380 alırsam hem psu hem işlemci yeterli olacaktır (işlemciyi 6100 olarak düşünelim)diyorsun yani

Tabikide daha fazla verim alırsın. R9 380 seni uzun bi süre götürür.

1 TB yeterli olur gibi geliyor, tabiki yükleyeceğin oyunlar GTA5 gibi hep yüksek dosya boyutlu oyunlarsa ilerde arttırırsın.
Senin için şöyle bir sistem topladım, kafandaki sistem bunun gibi birşey sanırım. Bunu almanı tavsiye ediyorum sana.
Tabikide bu sisteme Windows 10 PRO 64 Bit tavsiye ediyorum.

Ben buna karar verdim snce bi sıkıntı çıkarır mı HERHANGİ bir oyunda kaç yıl gider? Ben extra fan yerine kasayı ön arka 120 mm fanlı kasa yaptım. Daha iyi diye düşünüyorum hem fiyat olarak hem verim olarak

Buda güzel, fakat SSD'yi benim koyduğumdan koyarsan daha iyi olur, hızı daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…