APU'ların güç tüketimi ne düzeyde ? AMD'yi yüksek güç tüketimi ve buna bağlı olarak daha çok ısınması nedeniyle sevemedim bir türlüArtık G3258 alınmasını tavsiye etmiyoruz hem fiyatı eskiye göre baya arttı hemde overclock yapmak için soğutucusuna vereceğin parayla birlikte i3 4160 alabiliyorsun vede akıcı gta 5 vb oynamak gibi derdim yok demişsin ozaman apuya yönelebilirsin dostum A10 7870k apular gayet performanslı ve dx12 desteği var ileride boş olan PCIe slotuna dual graphics veya daha üst seviye bir ekran kartı takabilirsin ileriye dönük olması için. Tamamen senin seçimin
95w güç tüketimi var A10 7870K Apunun ve gayette serin olacağından şüphe etmeyin AMD A10 7870K Godavari APU İncelemesi - Technopat bizim için incelemişler izleyip karar verebilirsiniz bütün detaylarıyla anlatılmış 200w gerçek güç veren bir güç kaynağıyla sorun yaşamazsın ancak ileride ekran kartı takarım vb dersen 500-600w psu alabilirsinAPU'ların güç tüketimi ne düzeyde ? AMD'yi yüksek güç tüketimi ve buna bağlı olarak daha çok ısınması nedeniyle sevemedim bir türlü
Artık G3258 alınmasını tavsiye etmiyoruz hem fiyatı eskiye göre baya arttı hemde overclock yapmak için soğutucusuna vereceğin parayla birlikte i3 4160 alabiliyorsun vede akıcı gta 5 vb oynamak gibi derdim yok demişsin ozaman apuya yönelebilirsin dostum A10 7870k apular gayet performanslı ve dx12 desteği var ileride boş olan PCIe slotuna dual graphics veya daha üst seviye bir ekran kartı takabilirsin ileriye dönük olması için. Tamamen senin seçimin
Abartı değil malesef evet dolar kuru yüzünden artmış olabilir ancak şuan için bence o işlemciye para vermek mantıklı değil 1 yıl önce mantıklı olabilir ama şuan pek öyle gözüküyor denilemez.Abarttı ? G3258 'in fiyatı zaten 200 tl idi. Değişen dolar kuru yüzünden 20tl fark bence kabul edilebilir. Bence abartan sensin.
Tekrar dolar kuru yüzünden olduğunu söylememe gerek var mıAbartı değil malesef evet dolar kuru yüzünden artmış olabilir ancak şuan için bence o işlemciye para vermek mantıklı değil 1 yıl önce mantıklı olabilir ama şuan pek öyle gözüküyor denilemez.
Bu arada uygun fiyatlı bilgisayar toplama rehberinde görüldüğü gibi 1 yıl önce g3258 işlemcinin fiyatı 160 tl şuan ise 230 civarı.
95w güç tüketimi var A10 7870K Apunun ve gayette serin olacağından şüphe etmeyin AMD A10 7870K Godavari APU İncelemesi - Technopat bizim için incelemişler izleyip karar verebilirsiniz bütün detaylarıyla anlatılmış 200w gerçek güç veren bir güç kaynağıyla sorun yaşamazsın ancak ileride ekran kartı takarım vb dersen 500-600w psu alabilirsin
İmzamdaki sistemi yeni aldım şuan kullanıyorum performansı vb gayette iyi ileride güzelde bir kart takarsam tadından yenmez.
Dostum monitöre o kadar para vermek yerine neden Intel-Nvidia sistem dizmedin ki ? Yani 430-440 Tl civarı Led-IPS monitörler var 5 ms tepki süresi olan. Ya da yine AMD alıp bir kaç üst model alabilirdin. Neyse konu dağıldı iyiceTestlerini izlediyseniz görmüşsünüzdür tabiki dahili r7 gpudan gtx 980 performansı beklemeye gerek yok ileriye dönük ekonomik bir tercihtir apu
Örnegin bu benim sistemim daha birkaç günlük yeni topladım ve gayette memmunum monitör ve klavyeyi çıkarırsanız 1180 tl fiyatı var ama tabiki üstüne 1 tb sabit diskte koyacağınız için aşagı yukarı 1350 tl civarı tutuyor ben kendimde hdd mevcut olduğu için koymayıp gayet güzel bir monitör ve klavye ile aldım tabiki siz 750 ti veya gtx 950 bir kartta tercih edebilirsiniz ancak benim tavsiyem g3258 almayın.Eki Görüntüle 95937
Dostum monitöre o kadar para vermek yerine neden Intel-Nvidia sistem dizmedin ki ? Yani 430-440 Tl civarı Led-IPS monitörler var 5 ms tepki süresi olan. Ya da yine AMD alıp bir kaç üst model alabilirdin. Neyse konu dağıldı iyice
Bir de APU işlemci hangi model AMD ekran kartından sonra darboğaz yapmaya başlıyor bilgin var mı ?