GTX950M Bannerlord FPS düşmesi

fredonetto

Megapat
Daha fazla  
Bannerlord'u büyük bir hevesle aldım ve yükledim fakat en düşük ayarlarda olmasına rağmen FPS düşmesi oluyor. Dropa alıştım derken şehirden çıkarken veya şehire girerken en az 5 dakika bekliyorum. Varsa bir çözüm yolu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Sistem özelliklerim; ekran kartı GTX950M, işlemci 6. nesil i7 tam modelini hatırlamıyorum, RAM 8 GB sanırım 2133 GHz. Notebookumun modeli Monster Abra A5 v5.1 gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum.

Oyun SSD'ye mi kurulu? Eğer kurulu ise büyük ihtimalle ya RAM yetmiyor ya da işlemci darboğaz yapıyor.

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atabilir misiniz? Sanırım oyun iyi optimizasyona sahip değil. İşlemcinizin modelini tam söyleyebilir misiniz?

Önerilen ekran kartı GTX1060 3GB ve işlemci de R5 3600X drop girmesi normal karşılanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil oyunlar artık iyi sistemler istiyor dostum. Masaüstü olarak düşünürsek en düşük 1660 Ti ya da RX 580 olması gerektiğini düşünüyorum. Laptop olarak da GTX 1050 Ti. İmkanın varsa sistemini yükseltmeye bak.

Oyun daha dün çıktı. Bu sorunlar 1-2 ay içerisinde çözülür diye düşünüyorum.

Bannerlord oyuncuları merhabalar, oyundaki droplar, FPS düşmeleri, donmaların çözümü için güncelleme ve optimizasyon bekliyoruz. Sizlik bir durum yok.

Merhaba bende de GTX 950M ekran kartı, i7 6700HQ işlemci var. Şu an kaç FPS alıyorsunuz? Bende almayı düşünüyorum ama kasarak oynarım diye almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…