GTX950M Bannerlord FPS düşmesi

Sebebini bulamadığım şekilde en düşük grafikte bende de çok fazla kasma oluyor 1)SSD'ye kurulu 2)cihazım önceden freedostu Windows 10 lisanssız yükledim 3)cihazın özellikleri: GTX 1050 Ti 4 GB, 8 GB RAM, i5 8300H. 4)oyunu denemek amaçlı korsan indirdim bunlardan birimi sıkıntı yoksa başka bir şey mi hiç anlayamadım ben RAM düşük ya da ekran kartı uyuşmazlığı falan diye düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

SSD yok HDD'ye kurulu.
%90, 8 GB bellekten kaynaklı. 8 GB günümüz oyunları için yeterli değil.
Sebebini bulamadığım şekilde en düşük grafikte bende de çok fazla kasma oluyor 1)SSD'ye kurulu 2)cihazım önceden freedostu Windows 10 lisanssız yükledim 3)cihazın özellikleri: GTX 1050 Ti 4 GB, 8 GB RAM, i5 8300H. 4)oyunu denemek amaçlı korsan indirdim bunlardan birimi sıkıntı yoksa başka bir şey mi hiç anlayamadım ben RAM düşük ya da ekran kartı uyuşmazlığı falan diye düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
8 GB bellekten dolayı. 16'ya yükseltirseniz, sorun büyük ihtimal çözülecektir.

Ryzen 2200G, 8 GB RAM, GTX 1650 ekran kartı. Ayarları en düşüğe aldığımda yaklaşık 150-190 arası FPS alıyorum ancak savaşa girince yine droplar karşıma çıkıyor. Oyun hatasından başka bir şey değil eller bağlı oturacaz mecbur. GeForce Experience optimizasyonu tüm ayarları en yükseğine almıştı bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı