GTX950M CS:GO Düşük FPS Sorunu

• Konuyu başlatan limoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.920
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar eskiden AWP_LEGO 2 haritasında 200-300FPS alıyordum(Düşük Ayarlarda). Şimdi sadece 30FPS alıyorum. Sürücleri güncelledim hala aynı. Euro Truck Simulator 2'de de olay aynı hala kasıyor. Sistem özelliklerim:
I5 4200H
GTX950M
8GB RAM

Deniyeceğim teşekkürler.

Nasıl yapacağım?

Teşekkürler çözdüm olayı.

Çözüm: Bilgisayar laptop ile sorun oluyor. Masaüstü değil. Bilgisayarı "Yüksek Performans" moduna geçirmeniz yeterlidir.

Vallahi bende halen düzelmiş değil, yaklaşık 2 aydır bu problemi yaşıyorum. Güncellemeden önce yoktu, ama hangi driver sürümünde yoktu bende bilmiyorum.
Bileşenlerim;
gtx950m
16gb ram
ssd
i7 4720hq işlemci var ama fps drop halen oluyor. Win7 dahi yükledim uyuz oldum çünkü, ama bana mısın demedi. Akşam eve gittiğim zaman 7 8 ay önce ki driver'lardan kurup deneyeceğim

Vallahi bende halen düzelmiş değil, yaklaşık 2 aydır bu problemi yaşıyorum. Güncellemeden önce yoktu, ama hangi driver sürümünde yoktu bende bilmiyorum.
Bileşenlerim;
gtx950m
16gb ram
ssd
i7 4720hq işlemci var ama fps drop halen oluyor. Win7 dahi yükledim uyuz oldum çünkü, ama bana mısın demedi. Akşam eve gittiğim zaman 7 8 ay önce ki driver'lardan kurup deneyeceğim
çok olmuş ama çözümü buldunuz mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı