GTX950M ve i7 6700HQ oyunlarda düşük performans

RamonMotta

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ASUS X550VX model bir dizüstü bilgisayara sahibim. Ekran kartı ve işlemcisini başlıkta belirttiğim bilgisayarda akla gelmeyecek oyunlarda kasmalar oluyor. Örneğin; Unravel serisinin oyunları, Ori serisinin oyunları, Need for Speed Rivals ve Need for Speed 2016, Euro Truck Simulator gibi oyunlarda ultra değil, low-medium ayarlarda bile kasmalar var. 30-35 FPS üstüne çıkamıyor bilgisayar. Çıktığı zaman 5-10 dakika 60 FPS'de duruyor, sonrasında düşüşler başlıyor.

Yukarıda saydığım tüm oyunları R7 260 model ekran kartlı masaüstü bilgisayarda Low-medium ayarlarda 60 FPS ile oynayabiliyorum. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Ben bu bilgisayarda geçtiğimiz yıllarda GTA 5 de bitirdim, Forza Horizon 3 de bitirdim sorunsuz. Bilgisayarın üç senedir içi açılmadı, termal macun değişmedi. Ekran kartı driverini güncellemedim son güncellemede sıkıntılar varmış galiba o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Muhtemelen işlemciniz ısındığı için frekans düşürüyor. Bilgisayarın içini açın ve termal macun değişimi ve fan temizliği yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…