GTX960 83 derecelere çıkıyor

egeincebayy

Decapat
Daha fazla  
Normalde boşta 38-43 derece çalışan kartım boşta 48 derece ve üstünü görmeye başladı, yük altında 73ü geçmezken 83e kadar geldi. FurMark açtım 83 dereceyi gördüm ve alt+F4 çektim, sıcaklık bir anda 83'ten 73e düştü milisaniyeler içinde. Yazılımsal bir problem mi var yoksa donanımsal mı? Fan hızını yüzde yüze çekmeme rağmen fanlar hala 900-1100RPM arası çalışıyor ve kafası esince sıfıra düşüyor. Çıkardım temizledim fakat macununa bakmadım. Macun da çatlamış olabilir.

Gerginliğinizi başka bir yerde atabilirsiniz arkadaş şikayetçi olmamış ve işine de yaramış gibi fanlarda sorun var gibi duruyor.
Şu an çok yardımcı oluyosun sakın bir yere kaybolma. 😄 Dediğin şekilde aynı köşeden bastırdım, bastırdığım an 90 dereceye çıkıyor ama bırakınca bastırmadan önceki sıcaklığın altına düşüyor.

Gerginliğinizi başka bir yerde atabilirsiniz arkadaş şikayetçi olmamış ve işine de yaramış gibi fanlarda sorun var gibi duruyor.
Parmağımla fanın doğrultusunu düzeltmeyi denedim ve işe yaradı, güç girişinin üstündeki fan yamuk duruyor. Diğer fan devirleniyor fakat o devirlenmiyor. Vidalarıyla oynamayı deneyeceğim, olmassa bir çift yeni fan alırım. Karttan memnunum hala işimi görüyor.

Şu an çok yardımcı oluyosun sakın bir yere kaybolma. 😄 dediğin şekilde aynı köşeden bastırdım, bastırdığım an 90 dereceye çıkıyor ama bırakınca bastırmadan önceki sıcaklığın altına düşüyor.

Fanlar anlık olarak soğutmaya başlıyor işte tam performansına çıkıp geri düşüyor sanırım o plastiğin farklı yerlerine bastırarak da deneyebilirsin anakart kısmına yakın olan tarafları falan.

Fanlar anlık olarak soğutmaya başlıyor işte tam performansına çıkıp geri düşüyor sanırım o plastiğin farklı yerlerine bastırarak da deneyebilirsin anakart kısmına yakın olan tarafları falan.
Yarın kartı çıkarıp vidaları falan yoklayacam. Onuda denerim. Sen olmasan fan aklıma bile gelmezdi eyvallah. 🙏🏿

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı