Windows update, grafik kartı sürücüsü güncel. Nvidia denetim masası ayarlarından VSYNC kapalı. Güç yönetimi modu yüksek performansta. Oyunda oynadığım çözünürlük 1280x960 low ayarlar diyebilirim. Bu takılmaya sebep olan şey ne olabilir? FPS 150-160'deyken bile takılmalar oluyor.
Windows update, grafik kartı sürücüsü güncel. Nvidia denetim masası ayarlarından VSYNC kapalı. Güç yönetimi modu yüksek performansta. Oyunda oynadığım çözünürlük 1280x960 low ayarlar diyebilirim. Bu takılmaya sebep olan şey ne olabilir? FPS 150-160'deyken bile takılmalar oluyor.
Chipseti normalde msi sitesinden indiriyodum lakin update otomatik indirdiği için ellememiştim.
Bunları yaptıktan sonra yapmam gereken herhangi birşey var mı?
Kare hızınız çok iyi lakin anlık takılmaları CS:GO gibi oyunlarda normal karşılıyorum sizinle aynı kartı kullanıyorum bende de bazen bu tarz takılmalar oluyor.