GTX960 FPS Düşmesi

OnatKirca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen hafta cuma günü bilgisayarım bi tuhaflaştı CSGO'da. Normalde max ayarlarda 200 FPS üzeri alırken 100 FPS - 90 FPS civarına düştüm. Ayrıca oyunda saçma bi takılma da vardı. Bilgisayara herhangi bir şey yüklemedim kasayı açtım toz vs var mı diye fakat yoktu. Driverleri güncelledim sonuç aynı :( Sizce sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem :

GTX960 2GB,
i5 6402p 2.8 GHz,
8GB RAM ,
1 TB HDD,
Msi H110M Pro VD anakart

FPS değerleri bir çok kullanıcıya göre hala yüksek olabilir ancak bir anda böyle düşüş yaşaması ve donma , kasma, takılma olması canımı sıkıyor :(

Son düzenleyen: Moderatör:
net_graph 1 yazın ve değerleri inceleyin eğer oyunu oynarken sürekli kırmızıda ise bir sıkıntı var demektir yok hep beyaz ise oyunda bir sıkıntı yok demek (orada yazan şeyleri hatırlamıyorum sanırım var,vardı choke vardı onların kırmızı olmaması gerekiyor dediğim gibi aynı şey benim de başıma geldi sürücüyü betadan çıkardım whql ye geçince düzelmişti bence.

Cevap için teşekkürler, geç yazdım biraz kusura bakmayın. Sorunu çözdüm bundan bir süre önce. Önce Nvdia Driver güncellemesini yaptım, ardından Xbox DVR diye bir şey varmış Steam destekten geldi onun ile ilgili bilgi. Xbox DVR'ı da kapattıktan sonra oyunun başlatma seçenekleri kısmından ''Thread X'' komutunu sildim ve artık eskisinden daha yüksek değerler alıyorum :) Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa inşallah yardımım olur :)

Ek olarak sorun çözülmez ise RAM'inizi çok tüketen uygulamaları kaldırmanız fayda edecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı