Gtx960 + i5 4460 FPS sorunu

emrenaber22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 3 ay önce vatandan i5 4460 + msi gtx960 2gb ve msi h97 gaming 3 anakartlı bir bilgisayar toplamıştım monitörüyle kasasıyla klavye mouse uyla toplam yaklaşık 3400 TL tutmuştu.
Problemim ise şu, internetten test videolarını falan filan izliyorum milletin oyunlarda aldığı performansa asla ulaşamıyorum. Cs : go test videolarını izledim herşey ultra sadece msaa 4x deyken 250 270 arası FPS alıyor millet ben ise 150 180 arası anca alabiliyorum 0 çatışma mekanlarda 220 ye çıkıyor FPS.
Sorunum sadece CS:GO'da da değil gta V , dying light , witcher 3 gibi bir sürü oyunum var fakat hiçbir şekilde internetteki videolar kadar performans alamıyorum cidden topladığım bilgisayardan hiç memnun olamadım tamamen Technopat'taki araştırmalarımla toplamıştım halbuki
Ekran Kartı Driver'larım tamamen en güncel. İşletim sistemim Windows 7 ve yukarda RAM imden bahsetmeyi unutmuşum o da 2x4 GB Gskills 1600 MHz.
Gerçekten gta V dying light ve özellikle de witcher 3 başta olmak üzere hiçbir şekilde performanstan memnun değilim hiçbir oyunu high ultra arasında 60 fps stabil oynayamıyorum, özellikle witcher 3 de herşeyi en düşüğe çeksem bile 50 fps alabiliyorum ki millet internetteki videolarda herşey high'da iken 50 60 arası alıyor.
Acaba sıkıntım işlemcide mi, işlemcim mi yetersiz ? Kime sorduysam oyunlar için i5 4460 fazla bile dedi fakat bakıyorum millet i7 4790 falan alıyor oyun PC'lerine acaba gerçekten işlemcinin rolü yok mu yoksa benim performansta yaşadığım bu düşüşler işlemcimden mi ?
Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi günler.

Edit : Kartımı overclock bile ettim Msi Afterburner'dan 150 mhz artırdım Technopat'ın inceleme videosu gibi, fakat kart daha bile oldu CS:GO'da FPS 140'lara inmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…