Arkadaşta i5 3470sSunucudan sunucuya değişir biliyorum fakat çoğunluk sunucularda oynayabilir miyim?
ASUS ROG STRIX GTX 960 2 GB OC.
i5 3470.
8 GB RAM.
Arkadaşta i5 3470S.
HD 6850.
6 GB RAM vardı.
60 FPS GTA 5 oynuyorum diyordu ama normal offline, Online da ne olur bilemem.
10-20 FPS oynayacağınızı sanmam hocam denemekte fayda var. Ben bu HD 6850 İ yi hiç sevmiyordum arkadaşa sattım o da aldı. Bir kere bile gta5 girmedim çocuk gta5 de oynadı FIFA pes 21 ya da 22 olması lazım onları da oynadı valo da kartı baya bı kullandı sonra o dediğim sistemi kuzenine sattı toplu sonra 6870 e geçti baya da bı onu kullandı sonra 8 GB RX 580 e geçti yine valo oynuyor değişen bişey yok .d sizin dueum deneme yanılma bana kalırsa hocam.Story modda 65-100 arası oynuyorum zaten hocam. Herhangi bir sıkıntı olmadan. Ama sanırım FiveM giremem.
Pes 2021 oynayabiliyorum sıkıntısız. Dediğiniz gibi bi denemek lazım. Teşekkürler my teacher.10-20 FPS oynayacağınızı sanmam hocam denemekte fayda var. Ben bu HD 6850 İ yi hiç sevmiyordum arkadaşa sattım o da aldı. Bir kere bile gta5 girmedim çocuk gta5 de oynadı FIFA pes 21 ya da 22 olması lazım onları da oynadı valo da kartı baya bı kullandı sonra o dediğim sistemi kuzenine sattı toplu sonra 6870 e geçti baya da bı onu kullandı sonra 8 GB RX 580 e geçti yine valo oynuyor değişen bişey yok .d sizin dueum deneme yanılma bana kalırsa hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.