GTX960 ile FiveM sunucularında oynanabilir mi?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sunucudan sunucuya değişir biliyorum fakat çoğunluk sunucularda oynayabilir miyim?

ASUS ROG STRIX GTX 960 2 GB OC.
i5 3470.
8 GB RAM.

Son düzenleme:
Story modda 65-100 arası oynuyorum zaten hocam. Herhangi bir sıkıntı olmadan. Ama sanırım FiveM giremem.
10-20 FPS oynayacağınızı sanmam hocam denemekte fayda var. Ben bu HD 6850 İ yi hiç sevmiyordum arkadaşa sattım o da aldı. Bir kere bile gta5 girmedim çocuk gta5 de oynadı FIFA pes 21 ya da 22 olması lazım onları da oynadı valo da kartı baya bı kullandı sonra o dediğim sistemi kuzenine sattı toplu sonra 6870 e geçti baya da bı onu kullandı sonra 8 GB RX 580 e geçti yine valo oynuyor değişen bişey yok .d sizin dueum deneme yanılma bana kalırsa hocam.

10-20 FPS oynayacağınızı sanmam hocam denemekte fayda var. Ben bu HD 6850 İ yi hiç sevmiyordum arkadaşa sattım o da aldı. Bir kere bile gta5 girmedim çocuk gta5 de oynadı FIFA pes 21 ya da 22 olması lazım onları da oynadı valo da kartı baya bı kullandı sonra o dediğim sistemi kuzenine sattı toplu sonra 6870 e geçti baya da bı onu kullandı sonra 8 GB RX 580 e geçti yine valo oynuyor değişen bişey yok .d sizin dueum deneme yanılma bana kalırsa hocam.
Pes 2021 oynayabiliyorum sıkıntısız. Dediğiniz gibi bi denemek lazım. Teşekkürler my teacher.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı