GTX960 STRIX OC EDITION İçin 600W PSU Yeter mi?

Barisbildik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk olarak ben bilgisayarımı güncellemek istiyorum :
Sistem Özelliklerim
  • İntel Core i7 4790
  • 8GB Ram
  • Asus H81M-K
  • 1TB HDD
  • Collermaster BC 80mm Fan x2
Böyle bir sistemim var biliyorum 2 şey eksik yazdım bunları güncellemek istiyorum :

Sizlere sorularım olacak
  1. Asus ekran kartı ile böyle bir sistemi 80+ 600W PSU kaldırırmı ?
  2. Bu sistemin en büyük alabileceği ekran kartı hangisi ? (fiyatı önemli değil ve alamayacağı ekran kartı varmı?)
  3. Bir de ben GTA 5 alacağım 60 /70+ FPS almak istiyorum bana önerebileceğiniz ekran kartları ve PSU'ları bana bildirirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Size son sorum olacak Ram'ım benim 8Gb ,16GB yapsam sorun olurmu ?
Neden soruyorum hemen söylemek istiyorum benim 3 yıl önce bir notebook bilgisayarım vardı onda 4Gb Ram vardı bana yetmiyordu ve 8Gb yaptım ve bilgisayar birkaç gün sonra delirmeye başladı (kendi kendine kapanıp açılıp EROR veriyodu) formatla falan kurtaramadım ,bilgisayarcı dediki bunun ana kartı ve işlemcisi zarar görmüş dedi ondan dolayı bende bu soruyu sormak istedim.

Size son sorum olacak Ram'ım benim 8Gb ,16GB yapsam sorun olurmu ?
Neden soruyorum hemen söylemek istiyorum benim 3 yıl önce bir notebook bilgisayarım vardı onda 4Gb Ram vardı bana yetmiyordu ve 8Gb yaptım ve bilgisayar birkaç gün sonra delirmeye başladı (kendi kendine kapanıp açılıp EROR veriyodu) formatla falan kurtaramadım ,bilgisayarcı dediki bunun ana kartı ve işlemcisi zarar görmüş dedi ondan dolayı bende bu soruyu sormak istedim.
Aslında iyi yapmış olursunuz. Şu an 8 GB yeterli ama bu sistem ileri dönük olmuş. O yüzden 16 alsanız bi sıkıntı olmaz. (Bütçeyi zorlamıyorsa.)

Onları almak yerine tek bir 8 lik ram daha alın çünkü anakartınızda 4 ram slotu yok malesef.
2x8 ram alican yani 2 tane 8gb ram benim anakartimda 2 ram yuvasi bulunuyor

1. 500W yeterli.
  2. R9 295X2, 850W PSU ile. Ya da Fury X.
  3. GTX 960 ile alabiliyorsun.
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Corsair Cx Serisi 80Plus 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
hangisini tavsiye edersin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı