Wystari
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bu pazar Vatan Bilgisayar'dan bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizden son önerileri almak istedim. Lütfen ''Bence onun yerine R9 280X, R9 285 al, biraz para koy Eksen'den 970 al'' gibi yorumlar atmayın. Neden diye sorarsanız AMD bir ekran kartı alınca güç ihtiyacı artıyor bu sefer güç kaynağını yükseltiyorum, tabi ekran kartları da biraz daha pahalı oluyor, fiyat artıyor. Ben Nvidia'nın düşük güç tüketimine güveniyorum ayrıca İki Katı Macera kampanyasından da faydalanmak istiyorum. Hemen sizi sıkmadan sistemi göstereyim:
İki tane de sorum olacak. Vatan'dan internetten sipariş verdiğimiz de otomatik olarak montajlı bir şekilde mi geliyor yoksa telefon ile belirtmek mi zorundayız?
İkincisi de benim 1600x900 bir monitörüm var ve bir 1900x1080 alacak bir bütçem yok şu anda. Duyduğuma göre düşük çözünürlükte FPS artışı oluyormuş ve tabiki de bende 1080p monitör ile çalışsın isterim ama sormak istedim.
Ayrıca normalde GTX960 The Witcher III'ü bir kaç ayar kısarak 50 FPS'de oynatabiliyor. Ben bir ekran kartı-oyun- çözünürlük testinde denediğimi göre 960 TW3'ü 1600x900 ultrada oynatıyor. Bu ne kadar doğrudur?
İki tane de sorum olacak. Vatan'dan internetten sipariş verdiğimiz de otomatik olarak montajlı bir şekilde mi geliyor yoksa telefon ile belirtmek mi zorundayız?
İkincisi de benim 1600x900 bir monitörüm var ve bir 1900x1080 alacak bir bütçem yok şu anda. Duyduğuma göre düşük çözünürlükte FPS artışı oluyormuş ve tabiki de bende 1080p monitör ile çalışsın isterim ama sormak istedim.
Ayrıca normalde GTX960 The Witcher III'ü bir kaç ayar kısarak 50 FPS'de oynatabiliyor. Ben bir ekran kartı-oyun- çözünürlük testinde denediğimi göre 960 TW3'ü 1600x900 ultrada oynatıyor. Bu ne kadar doğrudur?
Son düzenleyen: Moderatör: