GTX960M Sürücü Yüklendikten Sonra Bilgisayar Çalışmıyor

Nerd.

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Acer Aspire VN-792G kullanıcısıyım. Bir gün oyundayken ekranım siyah oldu düzeldi birkaç kez ve ekran kartı kernelle ilgili birkaç kez uyarı verdi. Daha sonra driver power state failure hatası almaya başladım. Bilgisayar açılmamaya başladı ve sorunun GTX960m'in sürücüsünden kaynaklandığını fark ettim. Güvenli moddan devre dışı bıraktım ancak sürücüyü ne zaman etkinleştirsem ekran donuyor ve mavi ekran veriyor. Herhangi bir nVidia uygulamasını açamıyorum. Bazen de hata olarak dpc watchdog veriyor. Nvidia ile iletişime geçtim konunun yazılımsal olmasının yüksek ihtimal olduğunu söylediler. Ancak yardım için Acer ile görüşmemi söylediler. Mail attım fakat henüz cevap alamadım. Driverin eski ve yeni sürümlerini yükledim işe yaramadı. Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yardımınız için teşekkürler ancak malesef işe yaramadı. Daha sürücünün kurulumu bile bitmeden tekrar driver power state failure hatası aldım. Zaten bu sürede bilgisayarı birkaç kez formatladım ve işe yaramadı. Sorunun donanımsal olma ihtimali var mıdır?

Az önce Intel ekran kartını devre dışı bırakıp 960M i etkinleştirdim. Bilgisayarı yeniden başlatınca şifre ekranını dahi göremedim. Sanırım en iyisi garantiye yollamak.
 
Yardımınız için tekrardan teşekkürler. En kısa zamanda garantiye yollamaya çalışacağım cihazı. Ancak bazı endişelerim var. Bilgisayar 1 haftalık. Bana kullanıcı hatası diyerek ödeme yapmamı talep ederler mi?
 
Tekrardan iyi günler. Cihazı 11 Temmuzda Mediamarkt'tan garantiye yolladım. Acer'dan anakart değişimi yapılacağı söylendi. 26 Temmuzda anakart yurtdışından sipariş edilmiş ancak gelmesinin 4 haftayı bulabileceğini söylediler. 8 Ağustosta 20 iş günü doluyor. Ondan sonra ne gibi adımlar izlemem gerekir?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı