GTX960M vs GTX950M

Kardeşim onu alacağına bunu al.
Ram'i 4gb daha fazla + senin söylediğin laptopun işlemcisi i7 5500u hem 5. nesil hem u serisi.
Benim önerdiğimde ise 6. nesil ve hq yani performans için üretilmiş.
Ayrıca durum şu ki Asus ve Toshiba karşılaştırılmayacak derecede fark var aralarında.
Sanırım ebrar bilgisayara yasak geldi. Ama ben yinede öneriyorum, sipariş verdim bir an olsun hizmette kusurlarını görmedim. Aynı bilgisayar şuan kargoda geliyor bana.
Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 12GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos

Kardeşim onu alacağına bunu al.
Ram'i 4gb daha fazla + senin söylediğin laptopun işlemcisi i7 5500u hem 5. nesil hem u serisi.
Benim önerdiğimde ise 6. nesil ve hq yani performans için üretilmiş.
Ayrıca durum şu ki Asus ve Toshiba karşılaştırılmayacak derecede fark var aralarında.
Sanırım ebrar bilgisayara yasak geldi. Ama ben yinede öneriyorum, sipariş verdim bir an olsun hizmette kusurlarını görmedim. Aynı bilgisayar şuan kargoda geliyor bana.
Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 12GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos

Garanti söz konusu olunca nasıl yapacaksın mesala

,Mrb arkadaşalr 3000 tl ye gta 5 ve ceşitli oyunları oynayabileceğim bir laptop almayı planlıyorum.
Aklımda msi gl62 6qd 079 xtr var bu laptop dan daha iyisi varmı yardımcı olabilirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı