GTX970 Assassin's Creed 4 FPS Problemi

Dostum kartın maksimum verebilecegi degeri alıyorsun zaten ultrada ve MSAA açıkken bu kadar. Daha ötesi yok.

Üzücü bir durum. Daha şimdiden ultra plus ayarlarda bu sıkıntı varsa Sonbaharda gözümde bir damla yaş eksik olmaz..

Dostum kartın maksimum verebilecegi degeri alıyorsun zaten ultrada ve MSAA açıkken bu kadar. Daha ötesi yok.

Bu nasıl bir mantıktır anlamış değilim. Elbetteki f/p ürünü. Rakiplerine bakarsan hem onlara göre çok daha az güç tüketiyor ve performans olarak onlardan önde. Sen High ayarda, düşük çözünürlükte 30-40 FPS alıyorsun. Anti-aliasing açık bile değildir belkide. Bu kart ise tüm grafik ayarları en sonda 30-40 FPS alıyor. Rakipleri de aynı şekilde. Titan bile AA'yı fulleyince çoğu oyunda zorlanıyor. Yani ekran kartlarının gücü bu kadara yetiyor. Ayrıca yorumlardan okuduğum kadarıyla arkadaşın ekran kartında bir arıza var. Yoksa bu değerler mümkün değil. Kartı değiştirmesi en iyisi.

Son düzenleme:
Bence mantık olarak çok dogru çünkü ben sistemimi 5 sene önce GTX 970 fiyatına aldım ve performansı tatmin edici benim için bu kadar. Bide benim yakındıgım şey insanlar bu kartlara biriktirdikleri paralarını yatırıyolar ve çok fazla sorunlu çıkan kartlar var ben 5 senedir 1 tane sorun yaşamadım. İnsanlar paralarının karşıligını bence alamıyor, neyse konuyu saptırmayalım. İyi sosyaller

hep bu technopat editörlerin suçu başka ürünü incelemiyorlar ki bi açıyorum msı bi açıyorum asus başka ürün yok ben evga nın Evga FTW ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar modelini kullanıyorum
ASUS ve MSI bin basar GTA 5 gibi oyunda bile bütün ayarlar ultrada sabit 60 70 FPS den aşağı düşmüyor. bu editörler reklam yapıyor biz bunları alalım diye reklam yapıyorlar farkında değilmisiniz bir sürü ekran kartı markası var ama bunlar hep msı asus ayıptır ya

''GTA 5 gibi oyunda bile bütün ayarlar ultrada sabit 60 70 FPS den aşağı düşmüyor.'' Acaba mümkünse kullandığın çözünürlükten biraz bahseder misin? Ayrıca GTA 5'de ultra diye bir kavram yok. İnsanlara yanlış bilgiler veriyorsun ya da bilgiyi eksik bir şeklide doğruymuş gibi yansıtıyorsun. Umarım ceza alırsınız.

Üzücü bir durum. Daha şimdiden ultra plus ayarlarda bu sıkıntı varsa Sonbaharda gözümde bir damla yaş eksik olmaz..
Hiç üzülmene gerek yok. Bu oyun optimizasyon özürlü. Benzer sorunları ben de GTX 980 ile yaşadım. Anlık fps düşmeleri, denizden karaya geçişlerde, kapalı mekanlardan açık mekanlara geçişlerde v.b durumlarda benzer sorunlar yaşadım. Düşünün ki GeForce Experience bile bu oyunu son ayarlarda optimize ettiği halde oyun içinde ayarlar kendi kendine değişiyor. Yani Nvidia kendi optimizasyon yazılımı olan Experience ile bile bu oyunu optimize etmekte zorlanıyor.

Muhtemelen Evga göndermedi diye incelememişlerdir. Ayrıca GTA 5'de Ultra oynarsın ama hangi ayarda oynarsın? MSAA'yı 8x yap bakalım 60-70 FPS alıyor musun? burada insanları yanlış yönlendirme. Evga kadar Msi ve Asus'da performanslı. Kendi kullandığın ürünü başının üstüne çıkarma. Sanki sen Evga ile Ultra'da oynuyorsun, Asus ve Msi kullananlar Low'da oynuyor.

hepsi açıkken oynuyorum kardeşim hepsi sonda sıkıntı yok MSAA 8X açıkken de aynı FPS sanki dünyada başka kart yokmuş gibi hep aynı kartlar inceleniyor ASUS veya MSI bakın donanım haber.com sitesine hepsini inceliyorlar bu site hep bu markaların iyi yönlerinden bahsediyor
hiç kötü yönlerini duymadım

Eminim her oyunda MSAA 8X iken 60-70 FPS alıyorsundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…