GTX970 Coil Whine ve Everest PSU

Alperen Ceylan

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Istanbul/Turkey
Daha fazla  
Meslek
Aviyonik Sistemler Mühendisi
Herkese iyi forumlar imzamdaki sistemi topladım sadece ekran kartı kalmıştı oda bugün geldi. Fakat birkaç sorum var, Ekran kartını takmadan önce bilgisayarda gram ısınma yoktu 30 Derece civarınca CPU sıcaklığım vardı şu an CPU 40-60 Derece arasında. Arka fandan resmen sıcak hava çıkıyor. Kasanın içini açtım ekran kartının PSB'si aşırı ısınmıştı, Afterburner'ı indirdim baktım 39-40 Derece gösteriyor hemen fanları son devire aldım 29'a düştü ardından Euro Truck Simulator açtım ve farkettim ki Coil Whine denilen lanet şey var kasam masanın üstünde duruyor o yüzden sorun çıkartıyor acaba Vatan'a gitsem değiştirirler mi? Son sorum da ekran kartını takmadan önce kasa gayet sessiz ve serinde şu an PSU'dan bile bir ses geliyor. PSU'm 650 Watt Everest sizce değiştirmeli miyim? Bu arada bunlar 2 saat içinde geçen olaylar

Vatan'dan alınma ise direkt ürün değişimi talep edin. Sıfırını verirler size. Fabrika çıkışı hatalı ürünlerde aynısı ile birebir takas yapıyorlar. Yok ise ellerinde çeke çevirme ihtimalleri de var. Bir kaç forumda benzer olayları okumuştum. Öncelikle CW sorunu olan kartın değişimini yapın. Ardından PSU'yu daha kalitelisi ile değiştirirsiniz. Sesin PSU'dan değilde ekran kartından geldiğine emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı