Persistent
Hectopat
- Katılım
- 5 Temmuz 2015
- Mesajlar
- 772
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Anlattıklarınız aşırı yetersiz ve örneksiz. PS4 ile PC arasında MGS 5'te fark yoktu ama iki platformda da 1080P 60 FPS çatır çatır oynanıyordu. Demek ki donanım yeterli ama her 1-2 senede oyun çıkarmaya çalışınca 30 FPS yeter mantığıyla hareket ediyor firmalar. Ayrıca buna Until Dawn'da dahil. Until Dawn zamanında yetişsin diye dağıtıcı firmanın baskısı ile çıkan bir oyun. 2 ay daha geç çıksa hiç bunlar olmayacaktı mesela. Ayrıca The Order 1886'in grafiklerine de bakmanızı öneririm.
Dostum sen baştan hatalı konuşmaya başlıyorsun.
-Donanım olarak, sizin kıçınızı yırtıp yada ananınıza babanıza zorla 3000+ tl lik masrafa sokup 8 gb ram li i7 işlemcili bir pc aldırıyorsunuz ve bununla irade ediyor sunuz ama 2 yıl sonra " bu oyun daha fazla ram istiyor ramimi artırmam gerek "diyorsunuz. Ama biz 1300 tl verip sizin aldığınız işlemciden daha iyi ve ya kötü bir işlemci ile daha fazla yıllar rahatça yolumuza devam ediyoruz.
Pc için xbox kumandası alıp oyunları öyle oynayın diyorsun, eee sen birde kalmış bana pc yi savunuyor sun, nerde kaldı mouse + klavye birliğin. Anlaşılan sende kumanda ile daha iyi oyun oynuyorsun. Olabilir Ps4 ün sisteminden daha iyi sistemlerde olabilir, olsunda dostum zaten 21.yüzyılda yıl yani devir pc devri. Hadi by pc oyuncusu görünümlü konsolcu.
@Armin Çok yazım hatası yapıyorsun alıntılamayacağım o yüzden.
Eğer gerçekten bir şans verilirse belkide hepsini yaparım kardeş. Hemde 1 gram downgrade etmeden. Ayrıca daha yazdıklarımı okumadığınız için size de daha cevap vermeyeceğim. The Order 1886 aşırı başarılı bir yapıt grafik ve kare sayısı anlamında. Oyun 60 FPS gibi çalışıyor o Witcher 3'ün aksine ve ondan kesinlikle daha iyi grafiklere sahip. Azcık dediklerimi yapsanız anlayacaksınız ama nerde... Ağzı olan konuşuyor.
Hayır sanki ben dedim ki PS4 en iyi platform bütün oyunlar 12K 60 FPS. Hiç okumadan cevap yazıyorsunuz konuyu saçma sapan yerlere götürüyorsunuz ve işin kötü kısmı geriye doğru götürüyorsunuz.
Lan adı üstünde bu konsol la, napsın Visual Stuido falan indirip Code fln yazmamıza olanak mı sağlasın. Pc den bahsediyorsun ya, asıl amacı ne insanlara bir çok konuda yardımcı olmak değilmi. Konsol ise sana oyun oynatır, zevk verir sana. Amacından sapmadan yoluna devam ediyor. Şimdi ben kalkıp PC TOPLAMA ve pc üzerine önem veren bir forumda Ps4 üzerine bir beyin fırtınası yapmama gerek yok, kullanıcıların çoğu pc tarafı tutuyor. Dünyadaki çoğu teknoloji form siteleri inde bu kavga hep oluyo, ve devam da edicek gibi gözüküyor.GTX970 Tabi ki de.
PS4 ancak sadece PS'ye özel olarak çıkan oyunları oynamak istiyorsanız olabilir. Yani oyun hastasıysanız.
Düşünün biraz. Bilgisayarın sadece bir parçası ile PS4 alabiliyoruz. Bilgisayar aynı zamanda çok yönlüdürde. İyi bir PC dizersin 4.000-5.000TL'ye her şeyi yapabilirsin. PS4' de sınırlısın. Bilgisayarlar o parayı hak ediyorlar.
Bence mesele 30 FPS 60 FPS değil o farkı anlamayanlar bile var 4K olmadıkça. Mesela Çok yönlü kullanım. Performans olarak zaten ezici üstün bir GTX 970 PS4'den. Bu iş PS5'de de PS6'da da aynı olacak. PS'ını Overclock yapılamayan işlemci gibi düşünün. Hep bir sınırları var. Ve o sınırlarda sıkışıyor, misal yani.. Ama PC öyle değil. PC artı sonsuza kadar yolu var...
PS4 Salt olarak 1.500Tl diye düşünme. İyi bir TV veya monitör alman gerek. 1500TL'lik veya 2000TL'lik alırdım ben olsam eder sana 3.000TL-3500TL.
Ben şundanda eminim ki geleneksel Bilgisayar kültürüne alışmış bir insanın belli bir zamandan sonra PS'ye geçmesi facia olur. Kendini noksan hisseder.
O Joysticklerdeki sahtecilik hissi beni benden alıyor. PS4'de Futbol oyunu dışında tat alamıyorum. Onunda modası geçti artık
PS4'de FPS oynayanlar zaten komedi durumdalar haha =)
PS'ını savunanlar çok boş konuşmuş kusura bakmasınlar..
Gerçek oyuncular bilgisayarla muhattap olur gerisi traş
Özenti PlayStation'cılar peki neden Mouse ve Keyboard uyarlaması yapıyorsunuz bu kadar nefret ediyorsanız PC'lerden haha. Durum gülünç...
Bu arkadaşı dinleyenin aklından şüphe duyarım. Daha var içimde ama değmez. Bilmiyor ki Dualshock 4 ile vereceğim bir yerine hala komedi diyor DS4 ile oynayanlara. Diğer söylediklerine de ayrı ayrı cevabım varda ne bilse aynısını okuyacak.PS4'de FPS oynayanlar zaten komedi durumdalar haha =)
Çocuk 15 yaşındasın la'lı lu'lu konuşma. Ben 3.000TL vericem sadece oyun oynıcam öyle mi ? Kusura bakma senin gibi anam babam çalışıp bana para havadan gelmiyor evlat. Bu ne keyif böyle..Lan adı üstünde bu konsol la, napsın Visual Stuido falan indirip Code fln yazmamıza olanak mı sağlasın. Pc den bahsediyorsun ya, asıl amacı ne insanlara bir çok konuda yardımcı olmak değilmi. Konsol ise sana oyun oynatır, zevk verir sana. Amacından sapmadan yoluna devam ediyor. Şimdi ben kalkıp PC TOPLAMA ve pc üzerine önem veren bir forumda Ps4 üzerine bir beyin fırtınası yapmama gerek yok, kullanıcıların çoğu pc tarafı tutuyor. Dünyadaki çoğu teknoloji form siteleri inde bu kavga hep oluyo, ve devam da edicek gibi gözüküyor.
Üstün zekalı sosyal de takılan sıradan benim gibi insan; Ben diyor muyum PS4 GTX 970'i salt performansta ezer geçer diye. Azcık yazdıklarımı okusana be insan. Ayrıca bakıyorum da 16 yaşında olup artık kendin geçiniyorsun heralde. Ayrıca zeki çocuk ona bakılırsa Windows'ta Mac'ten hatta Çin'de Amerika'dan birebir kopyalıyorda sosyal ağlarda gezinmek ne zamandır Windows'a dönüşmek oldu acaba? O çok gelişmiş 15 yaşında olmayan ki bende değilim beyninle cevaplarsın umarım.Çocuk 15 yaşındasın la'lı lu'lu konuşma. Ben 3.000TL vericem sadece oyun oynıcam öyle mi ? Kusura bakma senin gibi anam babam çalışıp bana para havadan gelmiyor evlat. Bu ne keyif böyle..
Ben kendi yorumlamamı yaptım. Sen kendi hayal dünyanda yaşa. PC her konuda gerek PERFORMANS, gerek paranın karşılığı gerek çok yönlükük konusunda açık ara öndedir.