GTX970 Sistem vs PS4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk 15 yaşındasın la'lı lu'lu konuşma. Ben 3.000TL vericem sadece oyun oynıcam öyle mi ? Kusura bakma senin gibi anam babam çalışıp bana para havadan gelmiyor evlat. Bu ne keyif böyle..
Ben kendi yorumlamamı yaptım. Sen kendi hayal dünyanda yaşa. PC her konuda gerek PERFORMANS, gerek paranın karşılığı gerek çok yönlükük konusunda açık ara öndedir.

Niye PS özendi o zaman çok yönlülüğe amacı sadece oyunsa. Yok internet geldi yok SONY kendi platformlarını oluşturmaya başladı. Nedir bu WİNDOWS'a özentilik ?
Bir yaş başta değil akılda olur. Bunu bilesin.

İki ben ne anama ne babama muhtaç kalıyorum.
Çocuk 15 yaşındasın la'lı lu'lu konuşma. Ben 3.000TL vericem sadece oyun oynıcam öyle mi ? Kusura bakma senin gibi anam babam çalışıp bana para havadan gelmiyor evlat. Bu ne keyif böyle..
Ben kendi yorumlamamı yaptım. Sen kendi hayal dünyanda yaşa. PC her konuda gerek PERFORMANS, gerek paranın karşılığı gerek çok yönlükük konusunda açık ara öndedir.

Niye PS özendi o zaman çok yönlülüğe amacı sadece oyunsa. Yok internet geldi yok SONY kendi platformlarını oluşturmaya başladı. Nedir bu WİNDOWS'a özentilik ?
Bana bak, istediğim kelimeyi kullanırım sanada soracak halim yok.

Ayrıca ben aileme maddi yönden hiç bir zaman yük olmadım, olmayacağımda yazları çalışıp ihtiyaçım olan bütün teknolojik ürünleri kendim alabiliyorum.

Dostum senin dediğin mantığa göre bakarsak yine PC avantajlı oluyor. Şahsen her iki cihazda evimde o anki duruma göre her ikiside birbirinden üstün oluyor. Mesela ben şahsen sadece konsolda Futbol oynamayı seviyorum fakat kardeşin her türlü oyunu oynuyor :)

Yine böyle bir konuda arkadaş bir şey demişti benimde aklıma cidden yattı;

"Şimdi oyunu ağzımızı açık bırakan ultra-yüksek ayarlarda PS4'e göre çok daha iyi görüntülerle oynatan bir bilgisayar 4 yıl sonra o ayarlar gösterge açısından medium seviyesine insede konsola göre çok daha iyi bir grafik seviyesinde olacaktır. RAM yetmez diyen arkadaşlar aşşağı yukarı yeni çıkmış bir oyun fiyatına ekstra RAM takviyesi yapılabiliyor.... "
Ne gerek var her yeni oyunda ram artırmaya. Bak Star Wars battlefornt çıktı oyun 12 gb ram istiyor ne gerek var böyle bir aksiyona. Her oyun için ram artırmaya başlarsanız, pamuk eller cebden çıkmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı