GTX970 Sistem vs PS4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben farkı kapattıkça sen de açacaksın dostum sen de oyun alacaksın ve o kadar para vericeksin. Sonuçta sen de oyunlara para vericeksin. Oyunlar sana vahiy ile gelmiyor di mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PredatorTitan adlı arkadaşa cevap yazdım. Sana değil. İlk önce bunu gör

Ben mi 16 yaşındayım haha =) Eyvallah..

Dostum senin dediğin mantığa göre bakarsak yine PC avantajlı oluyor. Şahsen her iki cihazda evimde o anki duruma göre her ikiside birbirinden üstün oluyor. Mesela ben şahsen sadece konsolda Futbol oynamayı seviyorum fakat kardeşin her türlü oyunu oynuyor

Yine böyle bir konuda arkadaş bir şey demişti benimde aklıma cidden yattı;

"Şimdi oyunu ağzımızı açık bırakan ultra-yüksek ayarlarda PS4'e göre çok daha iyi görüntülerle oynatan bir bilgisayar 4 yıl sonra o ayarlar gösterge açısından medium seviyesine insede konsola göre çok daha iyi bir grafik seviyesinde olacaktır. RAM yetmez diyen arkadaşlar aşşağı yukarı yeni çıkmış bir oyun fiyatına ekstra RAM takviyesi yapılabiliyor.... "

Ben yazımı yazdım uzunca ilk başta. Tek bir karşılık veremedin. Geçmiş olsun. Anca sinirlenin bakalım..
Elinizde veri yok yorumlamaya dayalı ve Fan'lık denicek cinsten yorumlama yapıyorsunuz.

Ben mi 16 yaşındayım haha =) Eyvallah..
Önemli değil sonuçta fiziğini göremediğim için düşüncelerine göre yaşını tahmin ettim. 16 yaşında bir genç kadar düşünüyorsan bence iyi yani. Ne güzel zihin açık ve öğrenmeye hazır.
Ayrıca diğer sayfaları adam okullu okursan artık kimin fanboy olduğunu anlarsın.

Herkez ne düşünüyosa düşünsün. Biz burda adamla Pc ile Ps4'ü kıyaslıyoruz.
Adam kalkmış ex. oyuna örnek veriyor. Sonra diyor The Order 1886'nın grafikleri güzel ve 60 fps. Oyunun pc için benchmarklarını görmüş herhalde ona göre kıyas yapıyor.

Ben boşuna Üniversite bitirip ve boşuna 3 yıldır çalışıyorum. Çünkü 16-17 yaşında bir liseli anlamıcak nasıl olsa beni...
Bilimsel bir bilgin yok. Bilimsel bir öğrenimden geçmemisin. Konu uzmanlık alanın değil. Ama ne hikmetse daha iyi biliyorsun.
Gençler o yaşlarda her şey herkesten daha iyi bilirler. Bizde geçtik o yollardan..

Ben farkı kapatıkça sende açacaksın dostum sende oyun alacaksın ve o kadar para vericeksin. hem sana hem banaa girecek o kadar para. Sonuçta sende oyunlara para vericeksin oyunlar sana vahiy ile gelmiyor dimi.

Oyun fiyatlarının aralığına bakmanı tavsiye ederim. Yeni çıkan bi oyun için nerden baksan 100 lira fark var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…