GTX970 Tam performans çalışmıyor

46635

Kilopat
Dediğim gibi aldığım sistem tam performans çalışmıyor. 4 gün önce aldığım MSI GTX970 aynı diğer modellerine göre oldukça kötü bir şekilde çalışıyor. Asus GTX970 kullanan bir arkadaş aynı ayarlarda Havanada +60 FPS alırken ben 50FPS zor görüyorum. Tüm sürücülerim güncel. İşlemcim Intel Core i5 4690k, ramim yeterli. Yani ortada kasması için hiçbir sebep yok. Ekran kartı sürücüm de güncel. Bu konuyu farklı yerlerde 3. açışım çünkü hala çözüm bulunamadı. Bu kadar para verip istediğim performansı alamamak oldukça üzerken bir de çözümünü bulamamak daha üzüyor. Durum sadece AC4 için geçerli değil Watch Dogs optime edilmiş ayarlarda bile 60 fps alamıyorum..

MSI Afterburner ile oyun sırasında CPU-GPU kullanımı ve sıcaklık gibi değerleri ölçüp ekran görüntülerini paylaşır mısın?

Oyuna girip değerleri ss alıp yollayacağım bir dakika bekleyin. Oyun orijinal, kartta açtığım tüm oyunlar orijinal. FPS sabitlemedim. Anti-virüs performansı etkilemiyor denedim onu.
Diğer ayarlardaki işaretlere tıklasamda nedense sadece ekrandakileri gösteriyor. Anti aliasing kapalı olduğu halde şu rezil FPS değerine bakın.

ac.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girip değerleri ss alıp yollayacağım bir dakika bekleyin. Oyun orijinal, kartta açtığım tüm oyunlar orijinal. FPS sabitlemedim. Anti-virüs performansı etkilemiyor denedim onu.
Diğer ayarlardaki işaretlere tıklasamda nedense sadece ekrandakileri gösteriyor. Anti aliasing kapalı olduğu halde şu rezil FPS değerine bakın..
Çözünürlük kaç?

Diğer ayarlardaki işaretlere tıklasamda nedense sadece ekrandakileri gösteriyor. Anti aliasing kapalı olduğu halde şu rezil FPS değerine bakın..
Çok anormal bir durum değil. Tam 60 FPS alacaksınız diye bir durum yok, zaten. Adam GTX 980 ile oynuyor, o da 60 FPS sabit almıyor. ;)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın anti aliasing TXAA 4Xte benimki kapalı olmasına rağmen şehirde 30 almak? Ayrıca dediğim gibi şehirde 60 aldığını iddaa eden bir arkadaş vardı forumda ismini hatırlarsam etiketlicem.
@Silinen üye

TXAA farkı, GTX 980 kaynaklı olabilir. Herkes bir şeyler söylüyor. Deneyimlemek en iyisi. Ben sisteminde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı