RX 5700XT Tam performans çalışmıyor

Tamam zaten bi siz biliyosunuz testleri adamlar boşa yapıyor.İki işlemci arasındaki frekans farkı boşuna zaten tamam siz haklısınız.
sen işlemci darboğazından bahsediyordun kanka işlemci VERİMLİLİĞİ değil
Kardeşim yaşın biraz küçük sanırım. Biraz daha edepli yazmanı tavsiye ederim.
bunun edeple ne alaksı var? aynı her şeyi dine bağlayan dayılar gibi. (sjsjsjjsjshsjssjhs)

sen işlemci darboğazından bahsediyordun kanka işlemci VERİMLİLİĞİ değil

bunun edeple ne alaksı var? aynı her şeyi dine bağlayan dayılar gibi. (sjsjsjjsjshsjssjhs)
Kardeşim millet anlamıyor.Oynadıkları oyunların çoğu tek veya 2 çekirdeğe yayılmış.4ghz bi işlemci ile 5ghz bi işlemci arasında tek veya 2 çekirdeğe vurursan dağlar kadar fark oluyor.Adam hala dx9 ile dx11 kullanan oyunları oynuyor.Ona kalsa parası olan adam gider Xeon veya threadripper işlemcileri alır.Ama kalan 30 çekirdeği boşta kullanman sana ne katıcaksa.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Bende de aynı sorun varda yazılanları tek tek okudum ancak olay biraz tartışmaya kaymış sonuç ne şimdi ?

Ekran Kartı: Sapphire 5700 XT nitro+ SE
İşelmci: Ryzen 3600x

Oyun: CS: GO, Cities Skylines

anladığım kadarıyla 1080 çözünürlükte %100 çalışıp 500 FPS almasını sağlayamıyoruz sanırım buda ekrankartların çalışma prensibi değil yani ? Bunu anladımda.
İkinci olarak kartlar boğazına kadar zorlanınca %100 oluyor yani değil mi ? Örneğin CS: GO'da min %40, ortalama %60, arada %99 oluyor kullanımı FPS ise 250-300 arası normal mi ? Anladığım kadarıyla her oyun kartı %100 performansta kullanma yeteneğinden yoksun çözünürlükle sağlayacağız ozaman bu durumu galiba ? Mesela Whar Thunder oyununda %99 sürekli o oyundadada 1080 çözünürlükte olsamda çok güzel grafikler sunuyor oyun nedeni bu yani ozaman ?

Cs: GO'da en yüksekte tüm oyunlat en yüksekte önerilere baktım çözünürlüğü arttıramadım ayarlardan bunun bir yolu var mı ? Monitör 1080p bazı younlarda 1080p'de dahi 2k ayarı bulunuyor oyundan çekebiliyoruz üste ama CS: GO'da höremedim yapamadım ayarı bilen var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı