Gtx970 ve i5 4690k tabanlı sistem toplama

YusufAksoy

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi oyun performans amaçlı overclock yapıcam. Uzun süreli araştırmalarıma göre böyle bir sistem topladım. DDR4 sistem önermeyin lütfen. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Toplam fiyat: 4.646 TL

Screenshot_2015-09-18-18-15-08.png

Screenshot_2015-09-18-18-15-21.png

Kardeşim sistemin çok güzel. İyi toplamışsın fakat ekran kartını Asus Strix GTX 970 4 GB öneririm. Sen bilirsin.
Monitörün güzel değiştirme bence. Pahalı fakat iş yapan bir monitör. Bu arada sistem topluyorsun fakat SSD almamışşın. Yeni bir sistem topluyor ve SSD almıyorsan ayıptır. Eski bilgisayarında HDD varsa onu tak. Şuanki seçtiğin HDD'yi at SSD al. ( Eğer hiç HDD'n yoksa sen yinede SSD al ileriki zamanlarda HDD alırsın çok pahalı değil zaten HDD ler. En azından 64-128 GB lik bi SSD almanı öneririm.)

Kardeşim sistemin çok güzel. İyi toplamışsın fakat ekran kartını Asus Strix GTX 970 4 GB öneririm. Sen bilirsin.
Monitörün güzel değiştirme bence. Pahalı fakat iş yapan bir monitör. Bu arada sistem topluyorsun fakat SSD almamışşın. Yeni bir sistem topluyor ve SSD almıyorsan ayıptır. Eski bilgisayarında HDD varsa onu tak. Şuanki seçtiğin HDD'yi at SSD al. ( Eğer hiç HDD'n yoksa sen yinede SSD al ileriki zamanlarda HDD alırsın çok pahalı değil zaten HDD ler. En azından 64-128 GB lik bi SSD almanı öneririm.)
SSD'ye şimdilik gerek yok. Daha sonra Güzel bir 256 GB filan alınabilir.

Tabiiki senin kararın fakat. Bence SSD olmadan PC topluyorsan yazık edersin. SSD kullanınca ne demek istediğimi anlayacaksın. Neyse kolay gelsin.

@stew SSD kullanıyorum. İmzamda var. Sadece oyunlar yüklenirken ve masaüstü açılırken daha hızlı açılıyor. Tabi ki güzel. Ama buna şimdilik gerek yok. Şimdi 64,128 GB alacağına ileride 256 GB almak daha mantıklı :)

Eğer O.C. yapacaksanız ekran kartını Galaxy HOF alabilirsin (GTX 970 modeli için söylüyorum) en iyi O.C performansını o veriyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı