GTX980 nasıldır?

harun37

Megapat
Daha fazla  
GTX780 Ti almayı düşüyordum ve GTX980 çıkınca bir tereddüt oldu. GTX980 almayı düşünüyorum. Beni ne kadar götürür? Bir de biraz soğuk olmamın nedeni neden 256 bit bu kart yeni GTX 980 serilerinde 384 veya 512 bit çıkar mı?

Sistemim:
  • i7 4770
  • Asus HD7870
  • Corsair Ven. (2x4) 8GB RAM 2133 Mhz CL11
  • Asus Z87-A
  • 750W güç kaynağı
HD8780 kartı yerine GTX980 almayı düşünüyorum. 3D program kullanıyorum ve render alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tasarrufu istiyorsanız alın. Renderlerinizde de çok işinize yarayacaktır. Ama 780 Ti'de işiniz görecektir bu konuda. Benim tavsiyem GTX980'in özel soğutmalı versiyonlarını bekleyin(bkz. DirectCU II vb.).

Kardeşim bit bir ara birimdir. Bunu bir otobanın şeritleri gibi düşün. Ne kadar çok şerit olursa o kadar hızlı ilerler arabalar. Ama sanıldığı kadar olmassa olmaz değil. Mesela gtx750 Ti 128 bit. Ama r7 250'de 128 bit. Sence performanslarının aynı olma ihtimali var mı? Önemli olan GPU. GTX980 incelemesini izle. Sitede mevcut. Orada detaylıca bit konusuna değinilmiş. GTX980 şu anda titan serisinden sonra nvidia'nın en güçlü kartı ki o kartlar da zaten asıl çıkarılma amacı oyun değil. Ama şu an gtx980'in özel soğutuculu modelleri gelmedi. O yüzden gelince alın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı