GTX980TI & i7 6700k Sistem Toplama

OnurGALP

Hectopat
Daha fazla  
Ekran Kartı: GTX980Ti (Markası farketmez yeter ki referans tasarım olmasın.)
İşlemi: Intel Skylake Core i7 6700k
Anakart: MSI Z170-A Pro
Bellek: Corsair 2x8 16GB 3200MHz DDR4
Güç Kaynağı: High Power HPM-750GD 750W 80+ Gold
Kasa: Everest DLC-879 (Ben bunu ucuz diye tercih ettim. Siz başka bir kasa da seçebilirsiniz.)
SSD: Samsun 120Gb 850Evo M.2
HDD: Hitachi Ultrastar HUA723020ALA641 2TB
Sıvı Soğutma: Dark Aquaforce W120
Monitör 1: Cbox 2120 - 21.5"
Monitör 2: Asus ROG PG278Q (Benim param var ve G-Sync monitör istiyorum derseniz buna bakın)

Artık bu bilgisayarı alcaksanız klavye, mouse, kulaklık ve benzeri şeyleri kendiniz seçin

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ekran kartı çok güzel. Evga model öneririm.
  • İşlemci çok güzel. Geleceğe dönük.
  • O anakartın benzer özelliklerine sahip ve O.C potansiyeli fena olmayan Gigabyte Z170X Gaming 3 öneririm. Sürekli olarak BIOS güncellemesi alıyor ve fiyatı çok makul.
  • Bellek olarak çok yüksek frekans değeri tercih etmişsin. Yani 2133 MHz veya 2400 MHz işini fazla fazla görür. Oyun oynayacaksın nede olsa.
  • PSU çok yüksek tutmuşsun. Bu sistem için 600 watt +80 yeterli olacaktır.
  • Kasayı görmezden geliyorum. Her ne kadar içerisinde bileşen olmasa bile, üzerinde Everest yazan bir ürünü önermiyoruz. Zalman veya Xigmatek serilerine bakabilirsin.
  • SSD çok güzel.
  • HDD olarak WD. Cav. Blue öneririm.

Fakat siz bu sistemi sanırım almayacaksınız. Tavisiye vermişsiniz.

Sadece oyun oynamayacağım. Render falan da yapacağım.

Pekiya şunlar olur mu?

Anakart: MSI Z170A Gaming M5
Ram: Aynısı kalsın. Yüksek frekans istiyorum da.
Hard Disk: WD Black 2TB
Kasa: Aerocool GT-S
PSU: Corsair VS650 650W
Ekran Kartı: Asus Modeli.

Başka da birey unutmadım herhalde.

Her yerde aynı uyarıyı yapıyorum, burda da yapayım;

RAM alırken gecikme değerlerini mutlaka göz önünde bulundurun. 3200MHz sizi uçurumayacaktır. Hele ki mevcut işlemciler maksimum 2133MHz desteklerken. İyi düşünün...

Bu benim yeni hesabım. OnurGALP adlı hesabımın şifresini unuttum. Tarayıcımda kayıtlıydı ama Windows 10'a bir format attım. Ondan şifresi silindi. Ban atmazsınız dimi bana? Şifremi unuttum yerinde e postamı falan verdim ama mail gelmedi ondan yeniliyemedim.

İşlemcilerin desteklediği belirli bir Ram hız sınırı var. i7 2133 destekliyor şuan + çift kanal. Bilmiyorsam bilgilendirin. Boş yere fazla para vermeyin. En ucuz ram alın yeter de artar. 8x2 kingston ram 2400 mhz 370 lira vatanda. Başka yerde daha da ucuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…