rica ederim hocam.Anladım hocam yanıtınız için teşekkür ederim.
rica ederim hocam.Anladım hocam yanıtınız için teşekkür ederim.
Paylasimli IP oldugu icin olabilir. Statik IP olmadigi icin yakin civarlar cikabilir.
Ag senin modemine gelmeden once ISS'nin kendi yonlendiricisine baglaniyor, Guard'da gozuken de bu yonlendiricinin konumu zaten. CGNAT2'in amaci aslinda her modeme ayri IP atamasi yapmak yerine tek bir IP ile birden fazla kullaniciya internet erisimi saglamak ama bunun icin once ayri bir yonlendiriciden gecmesi gerek ust satirda anlattigim gibi.O nedir hocam?
Yalovadan giriyorum kadıköy gösteriyor hep sorun yok.Merhaba, Steam mobil e onay gelince giriş yerim yanlış gözüküyor. Hatay'dan giriyorum ancak Adana gösteriyor bazen daha alakasız yerlerde olabiliyor. Bu normal mi?
Ag senin modemine gelmeden once ISS'nin kendi yonlendiricisine baglaniyor, Guard'da gozuken de bu yonlendiricinin konumu zaten. CGNAT2'in amacı aslinda her modeme ayri IP atamasi yapmak yerine tek bir IP ile birden fazla kullaniciya internet erisimi saglamak ama bunun icin once ayri bir yonlendiriciden gecmesi gerek ust satirda anlattigim gibi.
Yalova'dan giriyorum Kadıköy gösteriyor hep sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.