Steam Guard'a erişilemiyor

ryoma 78

Femtopat
Daha fazla  
Steam'de hesabım eski numarama kayıtlı. SMS kodları eski hatta gidiyor. Bu yüzden hem Steam Guard'a erişemiyorum hem de pazarda bir eşya satamıyorum. Ek onay istiyor haliyle. Steam'a bayağıdır destek talebi gönderiyorum bana verdiği yanıt "kullandığınız ilk e-posta yanlış" tarzında bir şey. Yardım talebinde bulunurken kulladığım ilk e postayı istiyor. Saçmalık resmen nereden hatırlıyım kullandığım ilk e-postayı. Elim kolum bağlı kaldım resmen para yatıyor envanterde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Ya ilk e-postanızı bulacaksınız ya da eski numaranıza bir şekilde erişeceksiniz. Eski e-postanız daha kolay. Telefon numarasını bu sayede daha kolay değiştirebilirsiniz.

Ya ilk e-postanızı bulacaksınız ya da eski numaranıza bir şekilde erişeceksiniz. Eski e-postanız daha kolay. Telefon numarasını bu sayede daha kolay değiştirebilirsiniz.

Yeni bir tane denedim umarım doğru çıkar. Bir de Steam'de telefon numarasını değiştir diye bir seçenek zaten var. Ama eski telefon numarasına onay kodu gönderiyor. Steam bu tarz işlemlerde ya Steam Guard'ı devreye sokuyor ya da SMS yoluyla kod gönderiyor bende ikisi de ofsayt

Eğer hattını değiştireli 2 yılı geçtiyse, bir ihtimal eski hattını biri almış ve kullanıyor olabilir. Böyle bir olay varsa o kişiye ulaş.

Yok hat bende yalnız başkasının üstüneydi. Steam'de o hattı bağlı işte. Şahıs o hattı kapatınca bende yeni hat aldım onu kullanmaya başladım. Zaten hattın pin kodunuda unutmuştum artık çöptü yani attım o yüzden sonra bir baktım onay kodu o numaraya gidiyor naneyi yedim sonra kaldım böyle.

Son düzenleme:
Belki geçmişte kullandığın kredi kartlarını kullanarak açtırabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…