Steam Guard'a erişimi kaybetmek

yusuf545

Hectopat
Yer
Brezilya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 67000-HQ GTX 950M 12 GB RAM SSD Hi Level Elite Series 512 GB
Merhaba arkadaşlar. Benim Steam hesabımda Steam Guard aktifti ve telefon numaram kayıtlı değildi. Steam Guard'ı unutmam sonucunda telefonu sıfırladım, Steam Guard gitti SMS seçeneği de yok. Ne yapmalıyım? Steam desteğe de yazdım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim Steam hesabımda Steam Guard aktifti ve telefon numaram kayıtlı değildi. Steam Guard'ı unutmam sonucunda telefonu sıfırladım, Steam Guard gitti SMS seçeneği de yok. Ne yapmalıyım? Steam desteğe de yazdım bu arada.
Yanlış okumuşum hocam, telefon nonuza erişiminiz gitti diye okudum da zaten telefonlu guard yoksa sorun olmaz ya yardımcı olur destek. Tek araç email ve o da sizde zaten

Telefonun bağlı değilken nasıl guard açmayı başardın bilmiyorum ama mailden destek almaktan başka çaren yok bende guard etkinleştirdim pazarı bir süre kullanamıyorum şu an 7-8 günü kaldı

Hocam şöyle bir durum var, Steam Guard'ın iki farklı versiyonu bulunuyor:

1. mobil doğrulama (telefon üzerinden kod gönderimi): Bu yöntem için telefon numarası gerekiyor. Eğer telefon numaranızı hiç eklemediyseniz bu yöntem aktif olmaz.

2. e-posta doğrulama: Eğer telefon numaranız yoksa veya eklemediyseniz, Steam Guard hâlâ e-posta adresiniz üzerinden çalışabilir. Giriş yaptığınızda doğrulama kodları e-posta adresinize gönderilir.

Eğer hiç numara girmedim diyorsanız büyük ihtimalle e-posta ile doğrulamanız vardır. Şifrenizi sıfırlamak için bu linkten Steam destek sayfasına gidebilirsiniz.

Steam Destek

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı