Steam Guard'a Giriş Yapılmıyor

haykokan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonumdan Steam uygulamasına giriş yapmak istiyorum ama bir türlü giriş yapamıyorum sürekli hata veriyor. Kullanıcı adı veya parola yanlış diyor. Kullanıcı adıma direkt Steam'den baktım onu yazıyorum, profil adımı yazıyorum şifreyi de yeni değiştirdim yine de olmuyor. Ne yapmam lazım? Sadece de kullanıcı adıyla giriş yaptırtıyor.

Profil adın değil, Steam kullanıcı adı ve profil adın farklı olabilir çünkü Steam kullanıcı adın değiştirilemez tek seferlik konulmuş bir isim. Kullanıcı adımı unuttum gibi bir Steam destek kısmı olması lazım onu yap kullanıcı adını öğren veya herhangi bir yerde giriş yaptıysan eğer ekteki resimde ki kısımda yazar. (siyah ile çizili yer)

Ekran görüntüsü 2025-05-15 150857.png

Profil adın değil, Steam kullanıcı adı ve profil adın farklı olabilir çünkü Steam kullanıcı adın değiştirilemez tek seferlik konulmuş bir isim. Kullanıcı adımı unuttum gibi bir Steam destek kısmı olması lazım onu yap kullanıcı adını öğren veya herhangi bir yerde giriş yaptıysan eğer ekteki resimde ki kısımda yazar. (siyah ile çizili yer)

Eki Görüntüle 2491268
kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı, evet burada belirttiğiniz kullanıcı adıyla da giriş denemiştim fakat bir türlü olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı