Steam Guardlı hesap çalındı

teşekkür ederim ben şuan daha çok bu sjeam stearn tarzı sitelerin keylog mu attığı yoksa ıd şifre girdiğim için mi çalındığı çok önemli, keylogsa büyük sıkıntı. sadece ıd şif girmeyle çaldıysa sıkıntı yok. Ama tek aklımı karıştıran şey steam guardlı şeye kod istemeden nasıl girmeyi başardılar kafam karışık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyerek temiz format atabilirsin.
Bunu yapamazsan anlattığım gibi Shift'e basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat gelen ekranda sorun gidermeden ilerleyerek Windows formatı atabilirsin ama Windows formatı ile bilgisayar virüsten arınır mı orasını bilmiyorum.

CMD'ye 2 şey yazıp virüsü anlamıyoruz sadece keylogger yok dedim bilgisayarın virüslerden arındı demedim hocam. Ayrıca dediklerinizi detaylıca anlattım zaten.

Evet muhtemelen o siteden virüs bulaşmış. Acilen bilgisayara format atılmalı.

Gayet de anlamışsın 2 şey yazıp keylogger yok sıkıntı yok demissin?

Teşekkür ederim ben şu an daha çok bu sjeam stearn tarzı sitelerin keylog mu attığı yoksa ID şifre girdiğim için mi çalındığı çok önemli, keylogsa büyük sıkıntı. Sadece ID şif girmeyle çaldıysa sıkıntı yok. Ama tek aklımı karıştıran şey Steam Guard'lı şeye kod istemeden nasıl girmeyi başardılar kafam karışık.

Tek çözüm kesinlikle format işimizi garantiye almak en doğrusu.

Teşekkür ederim ben şu an daha çok bu sjeam stearn tarzı sitelerin keylog mu attığı yoksa ID şifre girdiğim için mi çalındığı çok önemli, keylogsa büyük sıkıntı. Sadece ID şif girmeyle çaldıysa sıkıntı yok. Ama tek aklımı karıştıran şey Steam Guard'lı şeye kod istemeden nasıl girmeyi başardılar kafam karışık.

Discord hesabınız mail hesabınız gibi hesapları kontrol edin şüpheli işlem olup olmadığına dair, yerinizde olsam içimin rahat etmesi için şifrelerimi değiştirirdim muhtemelen sadece ID şifre girdiğiniz icin olsa da.

Gayet de anlamışsın 2 şey yazıp keylogger yok sıkıntı yok demissin?
kanka lütfen dur ortalığı karıştırma da sorunu çözmeye çalışalım

Discord hesabınız mail hesabınız gibi hesapları kontrol edin şüpheli işlem olup olmadığına dair, yerinizde olsam içimin rahat etmesi için şifrelerimi değiştirirdim muhtemelen sadece ID şifre girdiğiniz icin olsa da.
şu şekilde gmailde falan veya herhangi bir yerde bi giriş yapmak istenmiş gibi bişey olmadı bir gariplik görmedim

Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar deyip services.exe'ye gelin karşısında kullanıcı adı bölümünde System yazıyor mu?
evet büyük harflerle SYSTEM yazıyor. ya bence şu şekilde oldu diye düşünüyorum. Benim çok bu işlerle haşır neşir olmayan bi arkadaşım var ona vermiştim o da böyle saçma sapan linklere basmış olabilir en mantıklı açıklama bu gibi. Tek anlamadığım açıklama şu var steam guard aktif hesaba kodsuz nasıl giriş yapıyorlar

Yani bilgisayarında keylogger yok gibi duruyor ama altını çizerek söylüyorum "sadece keylogger yok!" bilgisayarınızı izleyen başka bir virüs olabilir CMD'ye "netstat -an | find ":25" yazınca aşağıda bir şeyler sıralı geliyorsa gene keylogger olma riski olabilir bunun dışında bilgisayarı izleyen virüsler çok kapsamlı bunları böyle bakarak kolayca bulmak çok zor tekrar tekrar kesinlikle format atılmasını öneriyorum.

@Kuffoa insanlara yardım etmeye çalışıyorum derdiniz nedir? Neden tüm yorumlarıma olumsuz işareti bırakıyorsunuz?

PC'yi formatla, format sonrası önce telefondan bütün Steam ayarlarını değiştir sonra PC'ye kur.

Bu arada çalınan hesabı kurtarmak çok kolay, Steam desteğe yaz derdini anlat 2 güne hesap sende.

Guardı nasıl aştılar çok şaşırdım, daha bilgili arkadaşlar konuya dahil olursa iyi olur.
Guardda herhangi bi kod gir gibi bir şey yazmadı bu aşırı garip nasıl girdiler anlamadım bi arkadaşa girmesini istiyicem şimdi bakalım kod geliyor mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı