I ismailveismail Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Dün akşam biraz FIFA oynadıktan sonra sıkıldım ve oyun açıkken PC'yi kasa düğmesi ile kapattım bugün geldiğimde PC böyle oldu açılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_20241220_193304.jpg 93,3 KB · Görüntüleme: 29
Dün akşam biraz FIFA oynadıktan sonra sıkıldım ve oyun açıkken PC'yi kasa düğmesi ile kapattım bugün geldiğimde PC böyle oldu açılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Sabit diski sökün, başka bir sata girişe takarak tekrar deneyin. xmp'yi de en azından sorun çözülene kadar kapatırsanız iyi olur. Artı 0 Eksi
Sabit diski sökün, başka bir sata girişe takarak tekrar deneyin. xmp'yi de en azından sorun çözülene kadar kapatırsanız iyi olur.
KS KS I ismailveismail Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 dolob dedi: Sabit diski sökün, başka bir SATA girişe takarak tekrar deneyin. XMP'yi de en azından sorun çözülene kadar kapatırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka M.2 yuvası yok. Artı 0 Eksi
dolob dedi: Sabit diski sökün, başka bir SATA girişe takarak tekrar deneyin. XMP'yi de en azından sorun çözülene kadar kapatırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka M.2 yuvası yok.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 BIOS ekranında M2 yazan yerede M2 diskiniz görünüyor mu? Attığınız resimde SATA kısmındasınız. Artı 0 Eksi
KS KS I ismailveismail Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #5 dolob dedi: BIOS ekranında M.2 yazan yerede M.2 diskiniz görünüyor mu? Attığınız resimde SATA kısmındasınız. Genişletmek için tıkla... Evet efendim görünüyor. Artı 0 Eksi
dolob dedi: BIOS ekranında M.2 yazan yerede M.2 diskiniz görünüyor mu? Attığınız resimde SATA kısmındasınız. Genişletmek için tıkla... Evet efendim görünüyor.