Bilgisayar kapatıldıktan sonra tekrar açılmıyor

663946

Decapat
Merhaba. Bayram namazından sonra bilgisayarda 1-2 saat takılıp kapattım. Daha sonra misafirliğe gittik eve yeni geldim açmaya çalışıyorum ama kasa çalışmıyor. İçini açıp temizledim her şeyi çıkar tak yaptım ama hâlâ aynı. Normalde PC'nin fişi takılıyken ışığı sürekli yanan farenin bu sefer sadece ara ara yanıp sönüyor. Güç kablolarında da bir sorun olduğunu sanmıyorum ikisinin de monitörümde denedim monitör çalışıyor sizce sorun ne yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modelinizi öğrenip cihazın kapağını söküp anakart modelinizin şemasına uygun olarak olarak buton pili bulup çıkarıp yenisini takabilirsiniz. Genelde şeker ölçme makinelerine ve davlumbaz kontrol kumandalarına takılan yassı yuvarlak pillerden oluyor BIOS pilleri.
Fare'nin ışığı tekrar sürekli yanmaya başladı kasayi calistirsam muhtemelen geceki gibi çalışacak dediğini yapmama gerek var mı? Biosda mıdır sorun

Bazen pilden kaynaklı olabiliyor, eğer sistem çalışırsa ufak tefek testler yapın çeşitli komponetler üzerinde bence. Pil zaten şunun şurasında 40 yahut 50 liralık bir parça, eğer eskiyse değişim göz çıkarmaz diye düşünüyorum. Tabi tercih meselesi biraz, size kalmış.

Son düzenleme:
Anakart modelinizi öğrenip cihazın kapağını söküp anakart modelinizin şemasına uygun olarak olarak buton pili bulup çıkarıp yenisini takabilirsiniz. Genelde şeker ölçme makinelerine ve davlumbaz kontrol kumandalarına takılan yassı yuvarlak pillerden oluyor BIOS pilleri.
Fare'nin ışığı tekrar sürekli yanmaya başladı kasayi calistirsam muhtemelen geceki gibi çalışacak dediğini yapmama gerek var mı? Biosda mıdır sorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı